Am încheiat vara excepțional cu artiști renumiți și cea de-a doua ediție a World Music Festival
Timp de trei zile, artiști recunoscuți pe plan internațional au servit pulsul muzicii pentru cei care au participat la evenimentul desfășurat în parcul din jurul Turnului Pompierilor – cea de-a doua ediție a World Music Festival. Am salutat de rămas bun seria festivalelor din acest an cu un eveniment de trei zile organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”.

În prima zi a evenimentului, muzica vie mediteraneană a fost adusă pe scenă de către Nataly Oryon și trupa ei, precum și de italienii de la Fanfara Station.

 

 

 

Sâmbăta seara a debutat cu sibienii de la Domino, dara fără îndoială punctul culminant al serii a fost Boban Marković Orkestar, cunoscuți din filmele Emir Kusturica, o trupă care a făcut pur și simplu valuri în rândul publicului.

 

 

 

Duminică, în ultima zi a festivalului, pe scenă au evoluat artiști precum cântăreața Дeva/Deva, care a uimit publicul prin vocea ei splendidă, iar după tânăra talentată, publicul s-a bucurat de muzica combinată a stilurilor reggae și klezmer, oferită de RotFront "Emigrantski Raggamuffin Kollektiv".

 

 

 

Scopul evenimentului World Music Festival, asemeni altor evenimente de talie internațională, precum Samfest Jazz&Wine și Street Music Festival, este de a contribui la dezvoltarea și promovarea culturală și turistică a orașului nostru, atât în rândul publicului din județele învecinate, cât și a publicului sosit din alte țări din vecinătate și nu numai.
 

Între timp, vă puteți pregăti pentru următorul eveniment, conferința TEDxSatuMare, care vă așteaptă pe 1 octombrie, la Teatrul de Nord Satu Mare. Puteți citi mai multe despre eveniment și despre speakeri pe pagina oficială TEDxSatuMare și pagina de Facebook oldalán, unde aflați noutățile în timp real.
 

 
Politica de Cookie