Adrian Despot & Cezar Popescu // Vița de Vie - Acu2tic

Adrian Despot & Cezar Popescu // Vița de Vie - Acu2tic

Două personalități emblematice ale muzicii românești, Adrian Despot și Cezar Popescu vin în Satu Mare.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Dacă îți place muzica acustică și te încântă melodiile: „Praf de Stele”, „Iamma” sau „Alungă tăcerea” a băieților de la Vița de Vie, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" și Primăria Municipiului Satu Mare te așteaptă la un concert extraordinar cu Adrian Despot și Cezar Popescu (Vița de Vie), care vor interpreta cele mai frumoase melodii într-o variantă acustică, plină de emoție. 

Data: 8 aprilie, ora 18.00
Locația: Casa Meșteșugarilor

Cei doi muzicieni de seamă spun că Acu2tic este pentru ei o întoarcere la origini, mai exact în vremea adolescenței când, oriunde mergeau, aveau o chitară agățată în spate, iar fiecare popas însemna un cântec. Așadar, te așteptăm în data de 8 aprilie, de la ora 18.00 la Casa Meșteșugarilor (str. Ștefan cel Mare, nr 18) să cântați împreună cu Adi și Cezar, cu două chitări acustice și un munte de suflet.

Intrarea este gratuită! Locurile sunt limitate. Capacitatea maximă a sălii este 150 de persoane.
Înregistrarea se face prin intermediul formularului: https://bit.ly/vdv_acu2tic

 

 
 
×
Știri
Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Așteptăm părerea și propunerile sătmărenilor!
Vernisaj de expoziție, spectacol muzical și teatral. Grupul de artiști de pe str. Ștrandului, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează vernisajul celei de-a X-a ediții a expoziției de artă contemporană Atelier în mai, ce se va desfășura în perioada 19 mai - 10 iunie. Aniversarea de 10 ani ne oferă oportunitatea de a prezenta operele de artă ale ultimului deceniu.
La data de 3 mai, începând cu ora 19.00, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită la concertul de jazz susținut de Sárik Péter Trió & Falusi Mariann, cu ocazia lansării noului album. Evenimentul va avea loc la Sinagoga de pe str. Decebal.
În data de 1 aprilie ne-a păcălit și pe noi vremea. Profităm de faptul că încă suntem în luna nebuniei pentru ca nici voi să nu ratați oportunitatea de a va distra! Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 15.00 ne dăm întâlnire să recuperăm Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane.
Politica de Cookie