Adrian Despot & Cezar Popescu // Vița de Vie - Acu2tic

Adrian Despot & Cezar Popescu // Vița de Vie - Acu2tic

Două personalități emblematice ale muzicii românești, Adrian Despot și Cezar Popescu vin în Satu Mare.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Dacă îți place muzica acustică și te încântă melodiile: „Praf de Stele”, „Iamma” sau „Alungă tăcerea” a băieților de la Vița de Vie, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" și Primăria Municipiului Satu Mare te așteaptă la un concert extraordinar cu Adrian Despot și Cezar Popescu (Vița de Vie), care vor interpreta cele mai frumoase melodii într-o variantă acustică, plină de emoție. 

Data: 8 aprilie, ora 18.00
Locația: Casa Meșteșugarilor

Cei doi muzicieni de seamă spun că Acu2tic este pentru ei o întoarcere la origini, mai exact în vremea adolescenței când, oriunde mergeau, aveau o chitară agățată în spate, iar fiecare popas însemna un cântec. Așadar, te așteptăm în data de 8 aprilie, de la ora 18.00 la Casa Meșteșugarilor (str. Ștefan cel Mare, nr 18) să cântați împreună cu Adi și Cezar, cu două chitări acustice și un munte de suflet.

Intrarea este gratuită! Locurile sunt limitate. Capacitatea maximă a sălii este 150 de persoane.
Înregistrarea se face prin intermediul formularului: https://bit.ly/vdv_acu2tic

 

 
 
×
Știri
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Programul de bugetare participativă pentru tineret, Com’ON Satu Mare, și-a încheiat etapa de votare la data de 24 octombrie, în care publicul sătmărean a putut alege dintre cele 38 de proiecte și inițiative creative și unice depuse de echipele înscrise, fiind alese acelea, care se vor bucura de sprijin financiar pentru implementare.
Politica de Cookie