Velentine's Day - Surprinde-ți dragostea!

Velentine's Day - Surprinde-ți dragostea!

Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M.Zamfirescu" pregătește și anul acesta un cadou special pentru sătmăreni cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. În perioada 1️⃣0️⃣-1️⃣4️⃣ februarie, pe Pasajul Corneliu Coposu vă așteaptă o zonă special amenajată pentru îndrăgostiți, unde vă puteți imortaliza dragostea, prin realizare de fotografii și selfie-uri la punctul foto amenajat.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Amintiri și momente memorabile. La fața locului oferim cadou  și câte o fotografie tipărită cuplurilor care vizitează punctul de fotografiere în zilele de 10-12 februarie (de vineri până duminică), între orele 15.00-17.00. Fotografiile realizate de fotografii noștri vor putea fi vizualizate pe rețelele de socializare ale Centrului Cultural. Vă așteptăm pe toți cu mare drag! 

Ziua Îndrăgostiților devine o amintire de neuitat cu noi! Oferiți dragoste, clipe de neuitat și amintiri pentru viitor! 

IMAGINI
 
 
×
Știri
Punctul selfie vă așteaptă începând de mâine pe pasajul pietonal Corneliu Coposu. Cei care ne vizitează în zilele de 10-12 februarie, între orele 15.00-17.00, vor primi cadou câte o fotografie în format tipărit, realizată la fața locului. Să surprindem dragostea!
Am petrecut o seara de poezie și literatură alături de grupul Poethree. A fost un eveniment pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" l-a dedicat Zilei Culturii Naționale! 👉 Și în acest an am dorit să promovăm literatura și poezia ca mod de exprimare a tinerilor, pe care îi îndemnăm să citească. Le mulțumim și partenerilor noștri de la Asociația SamStudia pentru cărțile pe care le-au adus, Bibliotecii Județene pentru locație și celor de la Caru' Mare pentru gustările oferite participanților! 🔸
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Politica de Cookie