Vara Sătmăreană continuă cu programe atractive
Weekendul trecut a fost unul plin de zâmbete și momente frumoase, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Venim cu o vestea bună: continuăm distracția și în acest weekend! 

Vineri, 9 iulie, copiii au fost întâmpinați de Caravana ANIMA cu un spectacol interactiv, la Turnul Pompierilor, situat în mijlocul parcului Dr. Fátyol Rudolf. Locația a fost colorată cu multe zâmbete, iar muzica și programul interactiv i-au făcut fericiți și pe copii și pe părinți. 

Duminică, 11 iulie, în aceeași locație, ne-am bucurat de stilul blues cu ajutorul căruia am reușit să creăm o  atmosferă plăcută, relaxantă, de vară, după o săptămână caniculară. Sătmărenii s-au putut bucura de concertul trupelor Hey Roop și  Black River Blues Band.

Programul Vara Sătmăreană  continuă și în acest weekend. Primăria Municipiului Satu Mare împreună cu Centrul Cultural G.M Zamfirescu și-au propus să organizeze în fiecare sfârșit de săptămână activități și programe interactive și distractive, motiv pentru care Vara Sătmăreană continuă și în acest weekend.

Activitățile inedite vor ajunge și în cartiere: în 16 iulie, de la ora 20.00, Caravana ANIMA va fi prezentă și îi așteaptă pe toții copiii, și nu numai,în Parcul Liniștii din cartierul Micro 16.

Sâmbătă, 17 iulie, vă invităm la un nou concert la Turnul Pompierilor vor susține alături de trupa Funk You, un duo care a câștigat și Festivalul Muzicii de Stradă din Veszprem. 

În 18 iulie, de la ora 19 sunt invitați elevii talentați ai Școlii de Artă, în deschiderea concertului trupei XXL Band care pregătesc un concert extraordinar, cu melodii noi și cu ajutorul cărora vom crea o atmosferă de bună dispoziție în zona Turnul Pompierilor. 

Nu uitați să urmăriți pagina de facebook a Centrului Cultural G.M. Zamfirescu pentru a nu rata următoarele evenimente! 


 

 
Politica de Cookie