Szatmári Nyár mindenkinek
A Szatmári Nyár rendezvénysorozat keretében minden korosztály megtalálhatta a számára megfelelő programot, zenei világot. A művészeti iskolai diákjai is bemutatkozási lehetőséget kaptak.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ az elmúlt hétvégén sikeresen zárta a Szatmári Nyár rendezvénysorozat újabb állomását a Tűzoltótoronynál. Pénteken a Csend Parkban a Caravana ANIMA szórakoztatta a kicsiket egy interaktív zenés programmal, amely a gyermekek kreativitását feszegette.

Miután legutóbb a Tűzoltótoronyból zenélt nekünk a Funk You zenekar online, ezen a hétvégén közelebb jött hozzánk, és birtokba vette a színpadot. Szombat este saját dalokat, illetve a funk világában ismert művészek feldolgozásait is előadta, ezzel még több energiát hozva a városba. Akiknek nem sikerült eljutniuk a koncertre, azok a Funk You! Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/funkyoufunkyoufunkyou) megtalálják a zenekar dalait, illetve azokat az eseményeket is, amelyeken találkozhatnak tagjaival.

A hétvégi kavalkád azonban nem állt meg itt, vasárnap elsőként a szatmárnémeti Művészeti Iskola tanítványai léptek színpadra, és olyan híres előadók dalait szólaltatták meg, mint a Holograf, Direcţia 5, Laura Stoica, Emma Stone és Ryan Gosling, Barbra Streisand, Lady Gaga és Bradley Cooper, míg a Status Sober zenekar repertoárjában szerepeltek többek között a Guns N’Roses és az Avenged Sevenfold dalai. Este pedig a szatmáriak körében igen közkedvelt XXL Band zenélt a Tűzoltótorony tövében. 


 

 
Cookie