Vara Sătmăreană - Funk la Turn
Vara Sătmăreană - Funk la Turn

Vara Sătmăreană - Funk la Turn

Vara Sătmăreană continuă cu programe atractive! Parcul Liniștii (Micro 16): Caravana ANIMA Turnul Pompierilor sâmbătă, Funk You. Duminică Cursanții Școlii de Arte și XXL Band. Intrarea este liberă în limita a 300 de scaune!
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

 

Parcul Liniștii (Micro 16):

👉Vineri, 16. iulie, ora 20:00 - Caravana ANIMA

Turnul Pompierilor:

👉Sâmbătă, 17. iulie, ora 20:00 - Funk You

👉Duminică, 18. iulie, ora 19:00 - Cursanții Școlii de Arte

👉Duminică, 18. iulie, ora 20:00 - XXL Band

Intrarea este liberă în limita a 300 de scaune!

evenimente/vara-satmareana/216664106-4349365211774754-2703952923732846131-n.jpg
 
 
 
×
Știri
Și în acest weekend continuă evenimentele sub egida ”Vara Sătmăreană”☀️
După mai mult de un an de pandemie, în acest weekend a fost organizat primul eveniment la care publicul tânăr a avut posibilitatea să retrăiască experiențele festivalurilor electro & dance, aici, acasă, în Satu Mare. Organizatorii evenimentului au fost Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Aushopping Satu Mare, care și-au propus să ofere tinerilor din oraș cât mai multe evenimente de calitate.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu au încheiat cu succes seria de evenimente "Vara Sãtmãreanã", după două weekenduri petrecute la Turnul Pompierilor în acorduri de blues și funk. Cei mici au avut parte, la rândul lor, de jocurile distractive desfășurate de Caravana Anima și s-au bucurat de provocările care le-au scos la iveală creativitatea. Atât părinții, cât și copiii, au beneficiat de activități interesante care au întrunit muzica, jocul și voia bună într-un program deosebit.
Weekendul trecut a fost unul plin de zâmbete și momente frumoase, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Venim cu o vestea bună: continuăm distracția și în acest weekend! 
Politica de Cookie