Treasure Hunting - Gem's of historical center

Treasure Hunting - Gem's of historical center

De Zilele Orașului Satu Mare 2024, pornim într-o nouă călătorie Treasure Hunting - vânătoare de comori urbane! De data aceasta, tema centrală a vânătorii de comori este Piața Libertății și Centrul Vechi al orașului.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Ce este Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane?
Este un joc interactiv în cadrul căruia participanții trebuie să parcurgă mai multe etape constând în locații, unde după rezolvarea probelor, echipele vor merge mai departe, înaintând în rezolvarea jocului. În tot acest timp, participanții își pot îmbogăți și cunoștințele. 


Înscrierile se fac doar în echipe de 3-5 persoane. Sunt așteptate atât grupuri de prieteni, cât și familii. Se pot înscrie cel mult 20 de echipe.Termen limită pentru înscrierea echipelor: 24 mai, ora 21.00, termen stabilit în funcție de cât de repede se ocupă locurile.

 

Data: 25 mai, sâmbătă, de la ora 15:00
Ne întâlnim la Catedrala Romano-Catolică
Înregistrarea se face prin completarea formularului: https://infosm.ro/i/FormularTreasure

IMAGINI
 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie