Târgul de Paște Satu Mare

Târgul de Paște Satu Mare

Ne apropiem de sărbătorile pascale și anunțăm cu bucurie o nouă ediție a Târgului de Paște de la Satu Mare. Acesta va avea loc în perioada 22 aprilie - 6 mai pe Pasajul Corneliu Coposu, fiind deschis publicului zilnic între orele 10:00 și 18:00.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Sunteți așteptați de producători locali și meșteri populari cu o ofertă bogată de produse locale, de la decorațiuni artizanale la o gamă variată de produse specifice pentru masa festivă.

 

Târgul de Paște din Satu Mare vine cu multe surprize și elemente de noutate ce se vor încadra într-un decor viu și colorat care marchează apropierea sărbătorii. Le pregătim copiilor multe, multe surprize, amintind aici îndrăgita întâlnire cu iepurașii.

 

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, în parteneriat cu Consiliul Județean Satu Mare prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană. 

 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie