Samfest Jazz&Wine`23

Samfest Jazz&Wine`23

În perioada 2️⃣3️⃣-2️⃣5️⃣ iunie, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M.Zamfirescu" organizează o nouă ediție a festivalului Samfest Jazz&Wine, un eveniment cu o istorie de aproape două decenii. Ediția din acest an a evenimentului vine cu noutăți muzicale, iar prin elemente care creează o atmosferă specială, aduce mai aproape jazz-ul de inimile sătmărenilor. Ca o noutate, pe durata festivalului publicul va avea parte de o degustare de 🍷 vinuri și va putea achiziționa discuri (vinyl) la fața locului, în parcul Dr. Fatyol Rudolf, lângă Turnul Pompierilor.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Alături de trupele clasice de jazz, vor evolua pe scenă și formații, care îmbină într-un mod fantastic muzica jazz cu alte stiluri muzicale. În perioada 23-25 iunie va sosi la Satu Mare Luiza Zan Quintet, o interpretă de muzică jazz recunoscută și la nivel internațional, precum și trupa Djabe, care îmbină muzica jazz cu stilul world music. Participanții la eveniment vor putea savura adevărata atmosferă de jazz newyorkez, deoarece pe scenă va urca și Nat Osborn și trupa sa, care vin la Satu Mare direct din Brooklyn. Atmosfera festivalului va fi asigurată, alături de jazz-ul excepțional, și de vinurile deosebite aduse de producătorii locali.

 

Vineri/péntek • 23.06.2023 
1️⃣9️⃣.0️⃣0️⃣ - 7th Sense (RO)
2️⃣0️⃣.3️⃣0️⃣ - Luiza Zan Quintet (RO)
2️⃣2️⃣.0️⃣0️⃣ - Hanging Around vinyl session cu Mihu & Dudewithvinyl

Sâmbătă/szombat • 24.06.2023 
1️⃣9️⃣.0️⃣0️⃣ - Acoustic Station (RO)
2️⃣0️⃣.1️⃣5️⃣ - Djabe (HU)
2️⃣2️⃣.0️⃣0️⃣ - B.A.U. - Brigada Artistică Urbană (RO)


Duminică/vasárnap • 25.06.2023 
1️⃣9️⃣.0️⃣0️⃣ - Jazzbois (HU)
2️⃣0️⃣.3️⃣0️⃣ - Nat Osborn Band (USA/NY)
2️⃣2️⃣.0️⃣0️⃣ - Hanging Around vinyl session cu Mihu & Dudewithvinyl

 

 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie