Samfest Jazz&Wine`23

Samfest Jazz&Wine`23

În perioada 2️⃣3️⃣-2️⃣5️⃣ iunie, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M.Zamfirescu" organizează o nouă ediție a festivalului Samfest Jazz&Wine, un eveniment cu o istorie de aproape două decenii. Ediția din acest an a evenimentului vine cu noutăți muzicale, iar prin elemente care creează o atmosferă specială, aduce mai aproape jazz-ul de inimile sătmărenilor. Ca o noutate, pe durata festivalului publicul va avea parte de o degustare de 🍷 vinuri și va putea achiziționa discuri (vinyl) la fața locului, în parcul Dr. Fatyol Rudolf, lângă Turnul Pompierilor.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Alături de trupele clasice de jazz, vor evolua pe scenă și formații, care îmbină într-un mod fantastic muzica jazz cu alte stiluri muzicale. În perioada 23-25 iunie va sosi la Satu Mare Luiza Zan Quintet, o interpretă de muzică jazz recunoscută și la nivel internațional, precum și trupa Djabe, care îmbină muzica jazz cu stilul world music. Participanții la eveniment vor putea savura adevărata atmosferă de jazz newyorkez, deoarece pe scenă va urca și Nat Osborn și trupa sa, care vin la Satu Mare direct din Brooklyn. Atmosfera festivalului va fi asigurată, alături de jazz-ul excepțional, și de vinurile deosebite aduse de producătorii locali.

 

Vineri/péntek • 23.06.2023 
1️⃣9️⃣.0️⃣0️⃣ - 7th Sense (RO)
2️⃣0️⃣.3️⃣0️⃣ - Luiza Zan Quintet (RO)
2️⃣2️⃣.0️⃣0️⃣ - Hanging Around vinyl session cu Mihu & Dudewithvinyl

Sâmbătă/szombat • 24.06.2023 
1️⃣9️⃣.0️⃣0️⃣ - Acoustic Station (RO)
2️⃣0️⃣.1️⃣5️⃣ - Djabe (HU)
2️⃣2️⃣.0️⃣0️⃣ - B.A.U. - Brigada Artistică Urbană (RO)


Duminică/vasárnap • 25.06.2023 
1️⃣9️⃣.0️⃣0️⃣ - Jazzbois (HU)
2️⃣0️⃣.3️⃣0️⃣ - Nat Osborn Band (USA/NY)
2️⃣2️⃣.0️⃣0️⃣ - Hanging Around vinyl session cu Mihu & Dudewithvinyl

 

 
 
×
Știri
TEDxSatu Mare 2023: O nouă super ediție cu personalități de renume! TEDxSatuMare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, la data de 1 octombrie 2023, începând cu ora 14.00, aducând în fața publicului 10 invitați de excepție. Aceștia vor fi prezenți pentru a susține discursuri extraordinare pentru ca cei interesați să nu rateze cea mai mare conferință de dezvoltare personală și extindere a principiilor, care inspiră și ne conectează!
Timp de trei zile, artiști recunoscuți pe plan internațional au servit pulsul muzicii pentru cei care au participat la evenimentul desfășurat în parcul din jurul Turnului Pompierilor – cea de-a doua ediție a World Music Festival. Am salutat de rămas bun seria festivalelor din acest an cu un eveniment de trei zile organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”.
Timp de 3 zile, parcul din jurul Turnului Pompierilor se umple din nou cu ritmuri balcanice, mediteraneene și speciale! După succesul primei ediții din 2022, în perioada 8-10 septembrie 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" readuce la Satu Mare cei mai cunoscuți artiști world music. Cu ocazia World Music Festival, alături de artiștii autohtoni, vor evolua pe scenă la Satu Mare și muzicieni cunoscuți pe plan internațional, care vor încânta publicul cu melodii în ritmuri ce se îmbină din sinergia diferitelor culturi.
În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare, al Centrului Cultural G.M. Zamfirescu și al celor de la TIFF (Transilvania International Film Festival), în perioada 4-6 august Caravana TIFF Unlimited va sosi la Satu Mare. De vineri până duminică se vor proiecta 3 filme de scurt metraj și 3 filme de lung metraj, pe marele ecran amplasat pe pasajul pietonal Corneliu Coposu, în zona obișnuită asemeni anilor precedenți. Accesul pentru public este gratuit.
Politica de Cookie