Prin Young City Weekend, am adus atmosfera festivalurilor pentru tineri
După mai mult de un an de pandemie, în acest weekend a fost organizat primul eveniment la care publicul tânăr a avut posibilitatea să retrăiască experiențele festivalurilor electro & dance, aici, acasă, în Satu Mare. Organizatorii evenimentului au fost Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Aushopping Satu Mare, care și-au propus să ofere tinerilor din oraș cât mai multe evenimente de calitate.

Vineri, 23 iulie, am creat o atmosferă specială pentru practicanții de skateboard în UFO parc iar sâmbătă și duminică, evenimentele din cadrul Young City Weekend s-au mutat în parcarea de la Aushopping. 

Tinerii au beneficiat de un program muzical în stilurile electro, dubstep, drum and bass, având în line-up artiștii de pe scenele festivalurilor mult mai mari: Argatu` & Moș Martin, DJ Shiver, Dodo, Sauce, iar performerii locali au completat programul artistic avându-l pe scenă pe Pumi, Yoshuu, Shtoots, Luke și Shorty.  Pentru a da un exemplu în privința prevenirii răspândirii COVID-19, accesul publicului a fost posibil prin adeverință de vaccinare, test PCR sau test rapid. În premieră dintre evenimentele locale, a fost posibilă efectuarea unui test rapid gratuit, prin specialiștii Clinicii Korall. Organizatorii au colaborat eficient cu autoritățile locale: Instituția Prefectului, Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul de Jandarmi Satu Mare și cu toate instituțiile partenere. 

Organizatorii, Primăria Municipiului Satu Mare,  Centrul Cultural G.M Zamfirescu, și Aushopping Satu Mare vor continua acest parteneriat cu scopul de a aduce pentru sătmăreni, tineri și tineri familiști programe incitante. Împreună aducem culoare în oraș!

 

 
Politica de Cookie