Young City Weekend — egy fesztivál a fiataloknak
A hét végén lesz az év első olyan rendezvénye, ahol a fiatalok megtapasztalhatják az electro & dance fesztiválok élményét, és mindezt itthon, Szatmárnémetiben. A szervezők, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ és az Aushopping Szatmárnémeti célja az, hogy a szatmári fiatalok az elmúlt két év legfelvillanyozóbb hétvégéjét éljék át július 23–25-e között.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ és az Aushopping bevásárlóközpont közös célja, hogy a lehető legtöbb minőségi rendezvényt kínálják a fiataloknak. Ma a 17-es lakónegyedben lévő UFO parkban veszi kezdetét a rendezvény, a Music for Skaters programmal, ahol 18 és 22 óra között két tehetséges DJ, Shorty és Luke fogja a ritmust szolgáltatni gördeszkások számára. Mivel ezen a napon csupán aláfestő zeneként szolgál a fiatal DJ-k műsora, csak a távolságtartási szabályozások vonatkoznak az eseményre.

Szombaton és vasárnap a rendezvény az Aushopping (Károlyi út 77–79. szám) parkolójába költözik. Szombaton 19 órától Pumi és Dodo indítja az estét, utána pedig Argatu`& Moş Martin veszi át a főszerepet. Éjjel 2 óráig DJ Sauce szolgáltatja majd a hiphop és electro stílus ritmusát. Vasárnap ismert és a fiatalok körében igen közkedvelt lemezlovasok lépnek színpadra: 19 órától Pumi kezd, majd őt követi Shtoots, aztán a közkedvelt DJ Shiver készül egy látványos effektekkel kiegészített show-val, az estét pedig Yoshuu zárja.

Tekintve, hogy ez az év első olyan rendezvénye, amelyen táncolni is lehet, így a belépés a következőkben felsorolt dokumentumok egyikének felmutatásával lehetséges: oltási igazolvány (nyomtatott vagy digitális formában); dokumentummal, amely igazolja, hogy a SARS-CoV-2-fertőzést követő 15–180 napos időszakban van az illető; negatív eredményű gyorsteszttel (a szervezők a helyszínen biztosítanak gyorstesztelési lehetőséget szerződött szolgáltatóval; a belépődíj tartalmazza a gyorsteszt árát, a tesztelés mindössze 7 percet vesz igénybe); negatív RT-PCR-teszttel, amely nem régebbi 72 óránál; vagy antigénteszt negatív eredményével, amely nem régebbi 24 óránál.

A fesztiválra a jegyek megvásárolhatók a www.bilete.ro oldalon vagy pedig személyesen a következő helyszíneken: Moose Bar, Tűzoltótorony (a nyitvatartási órákban), illetve az UFO Parkban 18 és 20 óra között.

 
Cookie