Primăvara sătmăreană - W2

Primăvara sătmăreană - W2

"Primăvara sătmăreană" continuă în acest weekend cu un program divers și pentru toate categoriile de vârstă.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Vă așteptăm în aceeași locație, în Centrul Vechi al orașului, să ne bucurăm împreună de spectacole. 

  • Vineri, 12 aprilie, ora 18.00 - Caravana Anima - Spectacol muzical pentru copii (show interactiv pentru copii)
  • Sâmbătă, 13 aprilie, ora 19:00 - Concert acustic Midnight Storie
  • Duminică, 14 aprilie, ora 19:00 - Concert MT Creative Art Studio

Eveniment inițiat și organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G. M. Zamfirescu.

IMAGINI
 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie