Primăvara sătmăreană

Primăvara sătmăreană

În fiecare final de săptămână din această primăvară, în lunile aprilie și mai, sătmărenii sunt invitați să participe la activitățile diverse și pentru toate vârstele.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment
  • Vineri, 5 aprilie, ora 18.00 - Naninski&Figaro - Aventuri de sub cupola circului (show interactiv pentru copii)
  • Sâmbătă, 6 aprilie, ora 19:00 - Concert Funk You
  • Duminică, 7 aprilie, ora 19:00 - Concert Acoustic Station


Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G. M. Zamfirescu lansează ,,Primăvara sătmăreană’’, o serie de evenimente menite să aducă în centrul istoric al orașului multă culoare.


,,Primăvara sătmăreană’’ debutează în acest sfârșit de săptămână, în 5-7 aprilie! Vineri sunt așteptați în număr cât mai mare toți copiii la joacă, iar sâmbătă și duminică sunt programate concerte.

IMAGINI
 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie