O nouă ediție Treasure Hunting îi așteaptă pe sătmăreni la joc și creativitate de Ziua Păcălelii
În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare și al Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu", anul acesta continuă vânătoarea de comori urbane care începând cu anul 2022, periodic adună împreună echipe care pornesc în călătoria cunoașterii orașului nostru.

Ce este Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane?
Este un joc interactiv, în cadrul căruia, participanții trebuie să parcurgă mai multe locații, unde să rezolve probele de îndemânare și logică, prin care echipele vor ajunge mai aproape de rezolvarea jocului și își pot îmbogăți cunoștințele.

Cum va arăta Treasure Hunting - That’s all Folks?Prima ediție din acest an se desfășoară sâmbătă, 1 aprilie, începând cu ora 15.00, când echipele înscrise vor porni într-o nouă călătorie și aventură inspirată de Ziua Păcălelilor. Tematica acestei ediții este în strânsă legătură cu personalități sătmărene din lumea artei: muzicieni, actori și interpreți, urmând ca jocul să se desfășoare în 10 locații diferite. În fiecare locație, echipele vor avea de parcurs câte un joc, respectiv de răspuns la câte o întrebare pentru a colecta punctele aferente. Pentru cine a mai participat, cu siguranță știe că nu există taxă de înscriere și participare, însă este obligatorie înregistrarea. Cu privire la înscrieri, ele se fac doar în echipe de 3-5 persoane. Sunt așteptate atât grupuri de prieteni, cât și familii. Atenție, însă, se pot înscrie cel mult 30 de echipe. Termen pentru înscrierea echipelor este de 30 martie, ora 17.00, însă, se poate încheia anterior acestei date în funcție de cât de repede se umple locurile termenul limită.


Reguli de joc și ce mai trebuie să știe jucătorii? Punctul de pornire al competiției este: Piața 25 Octombrie (zona Centrului Nou). Vânătoarea de comori urbane se desfășoară între orele 15.00-17.00. Organizatorii recomandăm sosirea echipelor la punctul de pornire cu 10 minute înaintea orei începerii. Totuși, mai e bine de știut și faptul că pe durata jocului este interzisă folosirea mijloacelor de deplasare sau transport de la o locație la alta, indiferent dacă e vorba de autoturisme, biciclete, rollere sau rollere electrice. Merită să fiți creativi în privința costumațiilor, deoarece echipa cu cea mai bună imaginație va fi premiată cu puncte în plus din partea organizatorilor. Nu uitați, participarea este gratuită, însă este condiționată de înscriere prealabilă.

Formular de înscriere: https://bit.ly/th_thatsallfolks 
Mai multe detalii: https://fb.me/e/MZR98Z6a

Echipele înregistrate vor primi toate informațiile necesare prin e-mail la adresa folosită pentru înregistrare.

 
Politica de Cookie