Városi kincskeresés a bolondozások jegyében Újabb Treasure Hunting eseményre várjuk a szatmáriakat!
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ szervezésében idén folytatódnak a tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendő városi kincskeresés játékok.

Április 1-én, szombaton 15.00 órától kezdődően a bolondos dallamok szárnyán szállunk egy újabb izgalmakkal teli Treasure Hunting városi kincskeresésen. A tematika ezúttal Szatmárnémetihez kötődő zenészek, színészek és előadók köré épül. A játék 10 helyszínén a csapatoknak egy-egy ügyességi játékban vesznek részt illetve egy-egy kérdésre is helyesen kell válaszolniuk, ahhoz hogy pontokkal gazdagodjanak.

Mi is a Treasure Hunting városi kincskeresés? Egy izgalmakkal teli játék, amely során a résztvevők több helyszínen különböző ügyességi és logikai feladat megoldásával nem csupán közelebb kerülnek a játék megoldásához, de hasznos tudással is gazdagodnak.

Mit lehet tudni a játék legújabb kiadásáról? Jelentkezni ezúttal 3-5 fős csapatban lehet. Baráti társaságok és családok jelentkezése egyaránt elfogadott. A szervezők maximum 30 csapat jelentkezését tudják fogadni.

Jelentkezési határidő: az üres helyek függvényében március 30., 17.00 óra.
A verseny kiindulópontja: Október 25-e tér (Új Központ). A városi kincskeresés 15:00-17:00 között zajlik. A kiindulóponthoz ajánlott legalább 10 perccel kezdés előtt érkezni. Közlekedési segédeszközök (autó, kerékpár, roller, elektromos roller) használata tilos a játék során.Érdemes jelmezben érkezni, hiszen a legkreatívabb csapat jelmezeket külön pontokkal jutalmazzák a  szervezők.A részvétel díjtalan viszont regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési űrlap: https://bit.ly/th_thatsallfolks 
További információk: https://fb.me/e/MZR98Z6a

A regisztrált csapatokat minden szükséges információról e-mailben értesítjük.
 

 
Cookie