Muzica desenelor animate

Muzica desenelor animate

Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti" în parteneriat cu Centrul Cultural "G. M. Zamfirescu, Primăria Municipiului Satu Mare / Szatmárnémeti și Județul Satu Mare - Consiliul Județean marchează Ziua Internațională a Copilului printr-un proiect comun, care aduce muzica din îndrăgitele desenele animate mai aproape de copii. Marți, 1 iunie invităm toți copii și părinții iubitori de muzică la 2 concerte, de câte 200 de persoane la Turnului Pompierilor, începând cu ora 18.00 și 20.00. Intrarea se face prin bilete gratuite, care sunt disponibile exclusiv pe platforma bilete.ro, în limita a 200 de bilete pentru un concert. 
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment
evenimente/saptamana-copiilor/6.jpg
 
 
×
Știri
Punctul selfie vă așteaptă începând de mâine pe pasajul pietonal Corneliu Coposu. Cei care ne vizitează în zilele de 10-12 februarie, între orele 15.00-17.00, vor primi cadou câte o fotografie în format tipărit, realizată la fața locului. Să surprindem dragostea!
Am petrecut o seara de poezie și literatură alături de grupul Poethree. A fost un eveniment pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" l-a dedicat Zilei Culturii Naționale! 👉 Și în acest an am dorit să promovăm literatura și poezia ca mod de exprimare a tinerilor, pe care îi îndemnăm să citească. Le mulțumim și partenerilor noștri de la Asociația SamStudia pentru cărțile pe care le-au adus, Bibliotecii Județene pentru locație și celor de la Caru' Mare pentru gustările oferite participanților! 🔸
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Politica de Cookie