Muzica desenelor animate

Muzica desenelor animate

Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti" în parteneriat cu Centrul Cultural "G. M. Zamfirescu, Primăria Municipiului Satu Mare / Szatmárnémeti și Județul Satu Mare - Consiliul Județean marchează Ziua Internațională a Copilului printr-un proiect comun, care aduce muzica din îndrăgitele desenele animate mai aproape de copii. Marți, 1 iunie invităm toți copii și părinții iubitori de muzică la 2 concerte, de câte 200 de persoane la Turnului Pompierilor, începând cu ora 18.00 și 20.00. Intrarea se face prin bilete gratuite, care sunt disponibile exclusiv pe platforma bilete.ro, în limita a 200 de bilete pentru un concert. 
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment
evenimente/saptamana-copiilor/6.jpg
 
 
×
Știri
Programul de bugetare participativă pentru tineret, Com’ON Satu Mare, și-a încheiat etapa de votare la data de 24 octombrie, în care publicul sătmărean a putut alege dintre cele 38 de proiecte și inițiative creative și unice depuse de echipele înscrise, fiind alese acelea, care se vor bucura de sprijin financiar pentru implementare.
Locuitorii sătmăreni au posibilitatea să-și exprime opțiunile privind proiectele tinerilor cu cele mai faine idei până pe 24 octombrie, pentru a decide care din inițiative vor primi sprijin financiar din partea Primăriei Municipiului Satu Mare.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Mai sunt doar câteva zile până la noua ediție TEDxSatuMare având tematica #LogOUT, unde avem 10 invitați de seamă din diverse domenii de activitate de mare actualitate în România anului 2023. Vă facem cunoștință cu cei 10 speakeri excepționali, care vor susține discursuri interesante despre modul în care burnout-ul ne poate afecta dacă nu alocăm suficient timp pentru a ne deconecta, dar și despre cum inteligența artificială domină multe din activitățile noastre de zi cu zi, înlocuind anumite domenii de activitate, și nu în ultimul rând despre alte subiecte și teme de actualitate din sfera tehnologiei, afacerii, sănătății și artei.
Politica de Cookie