Muzica desenelor animate

Muzica desenelor animate

Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti" în parteneriat cu Centrul Cultural "G. M. Zamfirescu, Primăria Municipiului Satu Mare / Szatmárnémeti și Județul Satu Mare - Consiliul Județean marchează Ziua Internațională a Copilului printr-un proiect comun, care aduce muzica din îndrăgitele desenele animate mai aproape de copii. Marți, 1 iunie invităm toți copii și părinții iubitori de muzică la 2 concerte, de câte 200 de persoane la Turnului Pompierilor, începând cu ora 18.00 și 20.00. Intrarea se face prin bilete gratuite, care sunt disponibile exclusiv pe platforma bilete.ro, în limita a 200 de bilete pentru un concert. 
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment
evenimente/saptamana-copiilor/6.jpg
 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie