Ladies creative day

Ladies creative day

Descoper─â artistul din tine! ­čĹęÔÇŹ­čÄĘ­čÄĘ Centrul Cultural ÔÇ×G.M. ZamfirescuÔÇŁ ├«mpreun─â cu Prim─âria Municipiului Satu Mare organizeaz─â un eveniment inedit, un atelier de pictur─â experimental─â pentru doamne ╚Öi domni╚Öoare, de Ziua Interna╚Ťional─â a Femeii.
VREAU S─é PARTICIP!
Descriere eveniment

Ce înseamnă atelier de pictură experimentală?


Atelierul de pictur─â experimental─â este o form─â creativ─â de relaxare, o experien╚Ť─â unic─â ├«n cadrul c─âreia, ├«ndruma╚Ťi de un coordonator specialist, ve╚Ťi pute╚Ťi realiza, pas cu pas, o pictur─â.Coordonatorul evenimentului va fi domnul Aurel Popp din Carei, care ├«i va introduce pe to╚Ťi cei interesa╚Ťi ├«n lumea magic─â a picturii. Participarea la eveniment este gratuit─â, dar, datorit─â capacitatea loca╚Ťiei, locurile sunt limitate. Putem g─âzdui doar primele 100 de doamne ╚Öi domni╚Öoare ├«nscrise prin intermediului formularului. Experimenteaz─â bucuria crea╚Ťiei ╚Öi ├«nscrie-te acum!


Formular de ├«nscriere: bit.ly/pictura_experimentala1 

 
 
├Ś
╚śtiri
Prim─âria Municipiului Satu Mare ╚Öi Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", ├«mpreun─â cu grupul PONT, a lansat la ├«nceputul lunii septembrie programul de bugetare participativ─â ComÔÇÖON Satu Mare.
Prim─âria Municipiului Satu Mare ╚Öi Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", ├«mpreun─â cu grupul PONT, a lansat la ├«nceputul lunii septembrie programul de bugetare participativ─â ComÔÇÖON Satu Mare.
Mai sunt doar c├óteva zile p├ón─â la noua edi╚Ťie TEDxSatuMare av├ónd tematica #LogOUT, unde avem 10 invita╚Ťi de seam─â din diverse domenii de activitate de mare actualitate ├«n Rom├ónia anului 2023. V─â facem cuno╚Ötin╚Ť─â cu cei 10 speakeri excep╚Ťionali, care vor sus╚Ťine discursuri interesante despre modul ├«n care burnout-ul ne poate afecta dac─â nu aloc─âm suficient timp pentru a ne deconecta, dar ╚Öi despre cum inteligen╚Ťa artificial─â domin─â multe din activit─â╚Ťile noastre de zi cu zi, ├«nlocuind anumite domenii de activitate, ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd despre alte subiecte ╚Öi teme de actualitate din sfera tehnologiei, afacerii, s─ân─ât─â╚Ťii ╚Öi artei.
TEDxSatu Mare 2023: O nou─â super edi╚Ťie cu personalit─â╚Ťi de renume! TEDxSatuMare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, la data de 1 octombrie 2023, ├«ncep├ónd cu ora 14.00, aduc├ónd ├«n fa╚Ťa publicului 10 invita╚Ťi de excep╚Ťie. Ace╚Ötia vor fi prezen╚Ťi pentru a sus╚Ťine discursuri extraordinare pentru ca cei interesa╚Ťi s─â nu rateze cea mai mare conferin╚Ť─â de dezvoltare personal─â ╚Öi extindere a principiilor, care inspir─â ╚Öi ne conecteaz─â!
Politica de Cookie