Ladies creative day

Ladies creative day

Descoper─â artistul din tine! ­čĹęÔÇŹ­čÄĘ­čÄĘ Centrul Cultural ÔÇ×G.M. ZamfirescuÔÇŁ ├«mpreun─â cu Prim─âria Municipiului Satu Mare organizeaz─â un eveniment inedit, un atelier de pictur─â experimental─â pentru doamne ╚Öi domni╚Öoare, de Ziua Interna╚Ťional─â a Femeii.
VREAU S─é PARTICIP!
Descriere eveniment

Ce înseamnă atelier de pictură experimentală?


Atelierul de pictur─â experimental─â este o form─â creativ─â de relaxare, o experien╚Ť─â unic─â ├«n cadrul c─âreia, ├«ndruma╚Ťi de un coordonator specialist, ve╚Ťi pute╚Ťi realiza, pas cu pas, o pictur─â.Coordonatorul evenimentului va fi domnul Aurel Popp din Carei, care ├«i va introduce pe to╚Ťi cei interesa╚Ťi ├«n lumea magic─â a picturii. Participarea la eveniment este gratuit─â, dar, datorit─â capacitatea loca╚Ťiei, locurile sunt limitate. Putem g─âzdui doar primele 100 de doamne ╚Öi domni╚Öoare ├«nscrise prin intermediului formularului. Experimenteaz─â bucuria crea╚Ťiei ╚Öi ├«nscrie-te acum!


Formular de ├«nscriere: bit.ly/pictura_experimentala1 

 
 
├Ś
╚śtiri
În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare și al Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu", anul acesta continuă vânătoarea de comori urbane care începând cu anul 2022, periodic adună împreună echipe care pornesc în călătoria cunoașterii orașului nostru.
Punctul selfie v─â a╚Öteapt─â ├«ncep├ónd de m├óine pe pasajul pietonal Corneliu Coposu. Cei care ne viziteaz─â ├«n zilele de 10-12 februarie, ├«ntre orele 15.00-17.00, vor primi cadou c├óte o fotografie ├«n format tip─ârit, realizat─â la fa╚Ťa locului. S─â surprindem dragostea!
Am petrecut o seara de poezie ╚Öi literatur─â al─âturi de grupul Poethree. A fost un eveniment pe care Prim─âria Municipiului Satu Mare ╚Öi Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" l-a dedicat Zilei Culturii Na╚Ťionale! ­čĹë ╚śi ├«n acest an am dorit s─â promov─âm literatura ╚Öi poezia ca mod de exprimare a tinerilor, pe care ├«i ├«ndemn─âm s─â citeasc─â. Le mul╚Ťumim ╚Öi partenerilor no╚Ötri de la Asocia╚Ťia SamStudia pentru c─âr╚Ťile pe care le-au adus, Bibliotecii Jude╚Ťene pentru loca╚Ťie ╚Öi celor de la Caru' Mare pentru gust─ârile oferite participan╚Ťilor! ­čöŞ
Activit─â╚Ťi pentru copii ├«n c─âsu╚Ťa Mo╚Öului, concerte, tur cu trenule╚Ťul ╚Öi produse locale. Mar╚Ťi, 29 noiembrie, odat─â cu aprinderea lumini╚Ťelor de s─ârb─âtori, se deschide oficial T├órgul de Cr─âciun din Pia╚Ťa 25 Octombrie.
Politica de Cookie