Ladies creative day

Ladies creative day

Descoper─â artistul din tine! ­čĹęÔÇŹ­čÄĘ­čÄĘ Centrul Cultural ÔÇ×G.M. ZamfirescuÔÇŁ ├«mpreun─â cu Prim─âria Municipiului Satu Mare organizeaz─â un eveniment inedit, un atelier de pictur─â experimental─â pentru doamne ╚Öi domni╚Öoare, de Ziua Interna╚Ťional─â a Femeii.
VREAU S─é PARTICIP!
Descriere eveniment

Ce înseamnă atelier de pictură experimentală?


Atelierul de pictur─â experimental─â este o form─â creativ─â de relaxare, o experien╚Ť─â unic─â ├«n cadrul c─âreia, ├«ndruma╚Ťi de un coordonator specialist, ve╚Ťi pute╚Ťi realiza, pas cu pas, o pictur─â.Coordonatorul evenimentului va fi domnul Aurel Popp din Carei, care ├«i va introduce pe to╚Ťi cei interesa╚Ťi ├«n lumea magic─â a picturii. Participarea la eveniment este gratuit─â, dar, datorit─â capacitatea loca╚Ťiei, locurile sunt limitate. Putem g─âzdui doar primele 100 de doamne ╚Öi domni╚Öoare ├«nscrise prin intermediului formularului. Experimenteaz─â bucuria crea╚Ťiei ╚Öi ├«nscrie-te acum!


Formular de ├«nscriere: bit.ly/pictura_experimentala1 

 
 
├Ś
╚śtiri
Activit─â╚Ťi pentru copii ├«n c─âsu╚Ťa Mo╚Öului, concerte, tur cu trenule╚Ťul ╚Öi produse locale. Mar╚Ťi, 29 noiembrie, odat─â cu aprinderea lumini╚Ťelor de s─ârb─âtori, se deschide oficial T├órgul de Cr─âciun din Pia╚Ťa 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Ne preg─âtim s─â g─âzduim startul celei mai mari competi╚Ťii de ciclism din Rom├ónia. Turul Rom├óniei porne╚Öte ├«n acest an, ├«n premier─â, din municipiul #SatuMare.
Politica de Cookie