Vállalkozói workshop: hogyan pályázz és fejleszd a céged a COVID idején?

Vállalkozói workshop: hogyan pályázz és fejleszd a céged a COVID idején?

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, a Goodwill Consultinggal közösen ingyenes pályázati tájékoztatót szervez a szatmárnémeti kisvállalkozók, vállalkozások számára. A bemutatóra április 15.én, csütörtökön délután 17 órától kerül sor a Technológiai és Innovációs Központban, a Ion Luca Caragiale utca 3-as szám alatt, az emeleti konferenciateremben
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A Goodwill Consulting szakemberei a következő témákról tájékoztatják a résztvevőket: 

  • A 2021-2027-es időszakban várható pályázati lehetőségekről, arról hogy milyen támogatások várhatóak 2021 után, bemutatva azt is, hogyan készítsük fel a vállalkozásunkat a pályázásra. 
  • Digitalizáld a vállalkozásod, hogy a pandémia idején is jól működjön!
  • Hogyan alkalmazd a szoftrobotokat, amelyek nélküled dolgoznak, gyorsak űés pontosak.
  • Hogyan digitalizáld a vállalkozásod pályázati forrásokból?
 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie