Vállalkozói workshop: hogyan pályázz és fejleszd a céged a COVID idején?

Vállalkozói workshop: hogyan pályázz és fejleszd a céged a COVID idején?

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, a Goodwill Consultinggal közösen ingyenes pályázati tájékoztatót szervez a szatmárnémeti kisvállalkozók, vállalkozások számára. A bemutatóra április 15.én, csütörtökön délután 17 órától kerül sor a Technológiai és Innovációs Központban, a Ion Luca Caragiale utca 3-as szám alatt, az emeleti konferenciateremben
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A Goodwill Consulting szakemberei a következő témákról tájékoztatják a résztvevőket: 

  • A 2021-2027-es időszakban várható pályázati lehetőségekről, arról hogy milyen támogatások várhatóak 2021 után, bemutatva azt is, hogyan készítsük fel a vállalkozásunkat a pályázásra. 
  • Digitalizáld a vállalkozásod, hogy a pandémia idején is jól működjön!
  • Hogyan alkalmazd a szoftrobotokat, amelyek nélküled dolgoznak, gyorsak űés pontosak.
  • Hogyan digitalizáld a vállalkozásod pályázati forrásokból?
 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie