Valentine’s Day - A város szíve

Valentine’s Day - A város szíve

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat Bálint-nap alkalmából.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Február 12. és 15. között a város szívében, a Kazinczy (Ștefan cel Mare) utca és a régi főtér (Libertății tér) találkozásánál egyedi fotópont várja a szatmáriakat, hogy megörökítsenek egy-egy örömteli pillanatot.

Egy másik fotópont pedig a város különböző terein fog feltűnni: február 12-én és 15-én az Október 25-e téren, február 13-án a Csend parkban (16-os lakónegyed) és február 14-én az UFO parkban (17-es lakónegyed).

Várunk mindenkit nagy szeretettel! Ünnepeljük a szerelmet egy öleléssel, egy kivételes helyszínen.
 

 
 
×
HÍREK
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
A Com’ON Szatmárnémeti, ifjúsági részvételi költségvetés program október 24-én lezárult közönségszavazása során Szatmárnémeti lakói 38 egyedi és kreatív kezdeményezés közül választották ki azokat, amelyek támogatásban részesülhetnek. A helyi lakosok közül több, mint 1150-an vettek részt a szavazáson, összesen több, mint 4500 sms-ben validált szavazatot leadva. A költségvetési számításokat követően az eredetileg meghirdetett 15 támogatott projekt mellett további 3 kezdeményezés valósulhat meg.
Cookie