TIFF karaván 2021

TIFF karaván 2021

A Szatmári Polgármesteri Hivatal és a „G.M. Zamfirescu” Kulturális Központ június 18. és 20. között, a Coposu Sétányon szervezi meg a filmnapokat, a Transilvania Nemzetközi Filmfesztivállal (TIFF) partnerségben. A vetítések mindhárom napon 21:30-kor kezdődnek.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A program olyan filmeket tartalmaz, amelyek a TIFF kínálatában szerepelnek: az első Oscar-díjra jelölt, Európai Filmdíjat nyert és az Európai Parlament Lux-díjával kitüntetett román dokumentumfilm, a colectiv, egy szintén román nyelvű romantikus film, mesei elemekkel (Poate mai trăiesc şi azi), Kocsis Ágnes legújabb alkotása, az Éden, továbbá díjnyertes rövidfilmek.

A szatmári TIFF Karaván programja:

Péntek, június 18, 21:30 óra
Kaimos (r. Sarra Tsorakidis) - 27 perc.
Poate mai trăiesc și azi (r. Tudor Jurgiu) - 1 óra 13 perc

Szombat, június 19, 21:30 óra
Bucureștiul văzut de sus (r. Andrei Răuțu) - 17 perc
Éden (r. Kocsis Ágnes) - 2 óra 33 perc

Vasárnap, június 20, 21:30 óra
Corigent (r. George ve Gänæaard) - 15 perc
colectiv (r. Alexander Nanau) - 1 óra 50 perc

evenimente/tiff/caravana-tiff-unlimited-70x100-satu-mare-preview-07.jpg
 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie