Tanulj meg zenét alkotni Michivel [Șuie Paparude]

Tanulj meg zenét alkotni Michivel [Șuie Paparude]

Tanulj meg zenét alkotni Michivel (Șuie Paparude), című workshop lesz Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és az MMNW (Make Music Not War) szervezésében. 2021. július 24-én és 25-én a RedHat Yardban a zene szerelmesei megismerkedhetnek az Ableton Live 10 programmal és elkészíthetik saját alkotásaikat. A részvételi díj mindössze 90 RON. A helyek száma limitált, a maximálisan 15 fő lehet jelen.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

🎛️ Az "Tanulj meg zenét alkotni az Ableton Live 10" című workshop során a résztvevők megismerkednek az Ableton zenei produkciós és zeneszerzési program használatával.  
🎚️A zenei produkciós workshop kezdőknek és a zenei produkcióban már jártasaknak egyaránt ajánlott.

🎧🎧🎧 Workshop programja:
Szombat, 12.00-18.00: Az Ableton Live 10 bemutatása, mintavétel Abletonban
Vasárnap, 10.00-13.00: Az első nap projektjeinek bemutatása, kávézás és nyílt beszélgetések a zenei produkcióról és a zeneiparról Michivel

 
 
×
HÍREK
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie