Szatmári Termékek Vására - Tavasz

Szatmári Termékek Vására - Tavasz

Ismét elhozzák Szatmárnémetibe a tavasz hangulatát és ízeit a helyi termelők, a hétvégén ugyanis újból Szatmári Termékek Vásárát szervez a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület a régi központbeli parkban.
Esemény leírása

Egyedi, helyi termékeket és portékákat kínálnak, amelyek nem találhatóak meg az üzletek polcain: hazai borok és pálinkák, többfajta méz, ízletes húsok és hústermékek, natúr kozmetikumok, kézzel készített ékszerek és egyéb érdekes termékek is beszerzhetőek lesznek majd a vásáron.

A szervezők célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a termelőket és vásárlókat, ezáltal is elősegítve a szatmári gazdasági élet újraindítását. Tisztában vagyunk azzal, hogy a multinacionális cégek kínálata nagyobb mint a hazai termelőké, mégis arra biztatjuk Önöket, hogy vásároljanak hazai termékeket helyi termelőktől, hiszen ezáltal is segítő kezet nyújtunk egymásnak, a nehéz időszakokban pedig az összefogás és a szolidaritás az egyik legfontosabb dolog. A Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület továbbra is várja a termelők és kézművesek jelentkezését, akik szeretnék megszerezni a „Szatmári Termék” védjegyet.

 A hétvégi vásár szervezője a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, valamint a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal partnerségben.

stiri/185941196-4172063802838230-5990641844548094628-n-1.png
 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie