Szatmári Termékek Vására - Tavasz

Szatmári Termékek Vására - Tavasz

Ismét elhozzák Szatmárnémetibe a tavasz hangulatát és ízeit a helyi termelők, a hétvégén ugyanis újból Szatmári Termékek Vásárát szervez a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület a régi központbeli parkban.
Esemény leírása

Egyedi, helyi termékeket és portékákat kínálnak, amelyek nem találhatóak meg az üzletek polcain: hazai borok és pálinkák, többfajta méz, ízletes húsok és hústermékek, natúr kozmetikumok, kézzel készített ékszerek és egyéb érdekes termékek is beszerzhetőek lesznek majd a vásáron.

A szervezők célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a termelőket és vásárlókat, ezáltal is elősegítve a szatmári gazdasági élet újraindítását. Tisztában vagyunk azzal, hogy a multinacionális cégek kínálata nagyobb mint a hazai termelőké, mégis arra biztatjuk Önöket, hogy vásároljanak hazai termékeket helyi termelőktől, hiszen ezáltal is segítő kezet nyújtunk egymásnak, a nehéz időszakokban pedig az összefogás és a szolidaritás az egyik legfontosabb dolog. A Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület továbbra is várja a termelők és kézművesek jelentkezését, akik szeretnék megszerezni a „Szatmári Termék” védjegyet.

 A hétvégi vásár szervezője a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, valamint a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal partnerségben.

stiri/185941196-4172063802838230-5990641844548094628-n-1.png
 
 
×
HÍREK
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ a PONT csoporttal közösen szeptember elején útjára indította a Com’ON Szatmárnémeti ifjúsági részvételi költségvetés programot.
Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel ismét érkezik nagyszabású TEDx konferencia. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén a szakmájában elismert 10 neves előadó tart inspiráló előadásokat aktuális témákban. A idei évben a szatmári TEDx az emberek technológiával való kapcsolatát veszi nagyító alá. Szó lesz a virtuális térből való kikapcsolódás fontosságáról, a kiégésről, a mesterséges intelligencia hatásairól, a technológia emberi kapcsolatokra gyakorolt hatásairól.
Idén is neves előadók érkezik a TEDxSatuMare! Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel idén is megszervezik a TEDxSatuMare konferenciát. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén is neves előadók, szakemberek tartanak inspiráló előadásokat. A többéves kihagyást követően tavaly ismét megszervezett szatmárnémeti TEDx nagy sikernek örvendett. A kapcsolatépítő rendezvény telt házzal tért vissza, ami jól mutatja, hogy igény van az ilyen és ehhez hasonló találkozási pontokra, szakmai konferenciákra.
Három napon keresztül világhírű előadók lüktető mediterrán és a balkáni ritmusokkal töltötték meg a Tűzoltótorony környékét, a második alkalommal megszervezett World Music Festivalt. Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ háromnapos világzenei rendezvénnyel búcsúztatták az idei fesztiválszezont.
Cookie