Szatmári Termékek Vására - Tavasz

Szatmári Termékek Vására - Tavasz

Ismét elhozzák Szatmárnémetibe a tavasz hangulatát és ízeit a helyi termelők, a hétvégén ugyanis újból Szatmári Termékek Vásárát szervez a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület a régi központbeli parkban.
Esemény leírása

Egyedi, helyi termékeket és portékákat kínálnak, amelyek nem találhatóak meg az üzletek polcain: hazai borok és pálinkák, többfajta méz, ízletes húsok és hústermékek, natúr kozmetikumok, kézzel készített ékszerek és egyéb érdekes termékek is beszerzhetőek lesznek majd a vásáron.

A szervezők célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a termelőket és vásárlókat, ezáltal is elősegítve a szatmári gazdasági élet újraindítását. Tisztában vagyunk azzal, hogy a multinacionális cégek kínálata nagyobb mint a hazai termelőké, mégis arra biztatjuk Önöket, hogy vásároljanak hazai termékeket helyi termelőktől, hiszen ezáltal is segítő kezet nyújtunk egymásnak, a nehéz időszakokban pedig az összefogás és a szolidaritás az egyik legfontosabb dolog. A Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület továbbra is várja a termelők és kézművesek jelentkezését, akik szeretnék megszerezni a „Szatmári Termék” védjegyet.

 A hétvégi vásár szervezője a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, valamint a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal partnerségben.

stiri/185941196-4172063802838230-5990641844548094628-n-1.png
 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie