Szatmári tavasz - W5

Szatmári tavasz - W5

A Szatmári Tavasz rendezvénysorozat égisze alatt zajló rendezvények hétvégén is folytatódnak, változatos, minden korosztályt megszólító programokkal várjuk a szatmáriakat. Pénteken és szombaton az eddigi megszokott helyszínen, a régi főtéren, míg vasárnap két új helyszínen, az új központi szökőkútnál és gyalogoshídon találkozunk.
JELENTKEZEK
Esemény leírása
  • Május 17., péntek, 18.00 óra: Caravana Anima – a Boldogságutca – interaktív zenés előadás gyerekeknek
  • Május 18., szombat, 19.00 óra: az MT Creative Art Studio kórusának koncertje – vendégelőadók: Cserey Csaba „Csabcsi”, dr. Tallián Krisztián, zongorán kísér Jakab Emese
  • Május 19., vasárnap, 18.00: FirenZo koncert az új központban, a szökőkútnál, valamint 19.30 órától a gyalogoshídon

 

A rendezvénysorozatot a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ azzal a céllal indított útjára, hogy a tavaszi hétvégéken különböző programok által színt vigyen a felújított történelmi városközpontba.

KÉPEK
 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie