Street Music Festival Satu Mare 2024

Street Music Festival Satu Mare 2024

Készüljetek fel az eddigi legszínesebb és legizgalmasabb szatmári Utcazene Fesztiválra! Idén jubilálunk, a rendezvény 10. kiadását ünnepeljük! Hívjátok meg barátaitokat és ismerőseiteket is! Töltsük meg együtt élettel a várost!
JELENTKEZEK
Esemény leírása

3 nap, 12 országból 22 fellépő , 100 előadás.

Július 7-9. között újra megtöltjük zenével, művészettel és szórakozással a szatmári utcákat és tereket! Gyertek és éljük át közösen az Utcazene Fesztivál egyedülálló hangulatát!

Az elmúlt évekhez hasonlóan, az Utcazene Fesztivál alatt világjáró zenészek, artisták és legkülönfélébb utcai művészek lepik el Szatmárnémetit és teszik igazán varázslatossá városunkat

Szervező és finanszírozó: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmári Fiatalokért Kulturális Egyesülettel partnerségben. Főtámogató: DRÄXLMAIER Szatmárnémeti. Színpadok névadó támogatói: Kreativ, Transpink, Ecomatrix, Yard. A rendezvény a Szatmár Megyei Tanács támogatásával jön létre.
 

 
 
×
HÍREK
A hétvégén ismét utcazenével és művészettel telnek meg Szatmárnémeti utcái és terei. Július 12-14. között várja az érdeklődőket a város egyik legszínesebb és leglátványosabb rendezvénye, az immár tizedik kiadását ünneplő Szatmárnémeti Utcazene Fesztivál.
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
Cookie