Sportágválasztó nap

Sportágválasztó nap

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, a Városi Sportklub és az AUSHOPPING Bevásárlóközpont együttműködése révén új, családoknak szóló rendezvényt szervezünk szeptember 18-19-e között, amely első alkalommal kínál a szatmáriaknak egy különleges és hasznos programot. "Válassz egy sportágat gyerekeknek vagy az egész családnak" – ez a neve és egyben szlogenje is a sportágválasztónak. Szeretnénk, ha a rendezvény Szatmárnémeti éves referencia-rendezvényévé válna. Inspirált minket az a siker, amelyet ez az esemény modell más országokban elért, ahol évek óta folyik, de az is, hogy a szatmári sportoknak különleges hírneve van mind az országban, mind külföldön.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Célközönségünk a gyermekek, fiatalok és a fiatal családosok köre, akik a rendezvény által megismerhetik a helyi sportolási lehetőségeket, hiszen nem lehet elég korán kezdeni :) A sportágválasztón a Városi Sportklub szakosztályai illetve privát klubok, egyesületek várják a szakágak iránt érdeklődőket. 

Az eseményre szeptember 18-19-i hétvégén kerül sor a Károlyi út 77-79. szám alatt található Aushopping bevásárlóközpont parkolójában, szombaton és vasárnap 14.00-19.00 óra között. A programban szerepelnek sportág bemutatók, közönségtalálkozók, illetve a helyszínen lehetőség lesz a beiratkozásra, információk beszerzésére is.  

A rendezvény egyik fő látványossága, az Aushopping Bevásárlóközpont parkolójában kialakított, ingyenesen használható “pumptrack” pálya, amelyet a kerékpárok és rollerek szerelmeseinek hozunk el, első alkalommal Szatmárnémetibe, szeptember 17-étől áll a látogatók rendelkezésére.  A rendezvényre a belépés ingyenes, a jelenleg hatályban lévő szabályok betartásával kerül megrendezésre: szabadtéri rendezvényként a részvétel a távolságtartási és fertőtlenítési intézkedések betartásával történik.

Így a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ az Aushopping Bevásárlóközponttal együttműködve ezen a hétvégén minden sportkedvelőt szeretettel vár, hogy válasszanak a számukra és családjuk számára legmegfelelőbb sport- és kikapcsolódási lehetőségek közül! 
 

stiri/2021/alegeti-sportul/242064937-4546488168729123-758796453753043258-n-1.jpg

 

 

 

 
 
×
HÍREK
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
A Com’ON Szatmárnémeti, ifjúsági részvételi költségvetés program október 24-én lezárult közönségszavazása során Szatmárnémeti lakói 38 egyedi és kreatív kezdeményezés közül választották ki azokat, amelyek támogatásban részesülhetnek. A helyi lakosok közül több, mint 1150-an vettek részt a szavazáson, összesen több, mint 4500 sms-ben validált szavazatot leadva. A költségvetési számításokat követően az eredetileg meghirdetett 15 támogatott projekt mellett további 3 kezdeményezés valósulhat meg.
Cookie