×
FINANȚĂRI LEGEA 350

Concurs de proiecte cu finanțări nerambursabile: Împreună dăm culoare orașului


Primăria Municipiului Satu Mare, prin Centrul Cultural "G.M.Zamfirescu", lansează în baza legii Nr. 350/2005 sesiunea de proiecte cu finanțări nerambursabile, anul 2024, pe trei linii de finanțare:

  • Sportul pentru toți
  • Cultură 
  • Proiecte de tineret, învățământ şi recreative

Data limită până la care organizațiile neguvernamentale fără scop patrimonial din municipiul Satu Mare pot depune proiecte în vederea selecţiei, pentru finanţare publică din bugetul aferent acestui an este: 15.03.2024 ora 16:00.


Anunțurile de participare și documentația necesară pot fi descărcate de la următorul link: http://bit.ly/proiectesm2024.


Proiectele se depun în plic sigilat cu ștampila solicitantului, la sediul Centrului Cultural "G.M.Zamfirescu", Bulevardul Transilvania nr. 3, etaj 1 (clădirea Casei de Cultură a Sindicatelor), până la data limită, cu specificaţia liniei de finanţare pentru care se aplică. 


Aplicanții pot solicita informații suplimentare la adresa de email [email protected], Informații financiare și decontare: [email protected] sau la numărul 0261768608.


Pentru informații actualizate, vă invităm să urmăriți pagina de facebook a instituției: fb.com/gmzamfirescu


 

Galerie
Documente
INFORMĂRI / ȘTIRI
Împreună dăm culoare orașului! Primăria Municipiului Satu Mare, prin Centrul Cultural G.M. Zamfirescu lansează, în baza legii Nr. 350/2005, sesiunea de proiecte cu finanțări nerambursabile, anul 2022, pe trei linii de finanțare: programul ,,Sportul pentru toți”, Cultură și „Proiecte de tineret, învățământ şi recreative”.
Politica de Cookie