Petronela Rotar "Csodálatos nőnek lenni - a kiszolgáltatottság ereje"

Petronela Rotar "Csodálatos nőnek lenni - a kiszolgáltatottság ereje"

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a koronavírus-járvány ellenére is szeretne a közönség közelében maradni. Meghívottunk, Petronela Rotar, kizárólag a szatmári hallgatóságnak készült online előadásával, szeretnénk a nemzetközi Nőnap alkalmából Önöket köszönteni és sok egészséget kívánni!
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Ebből az alkalomból meghívtuk Petronela Rotar írót és újságírót, aki a „Valahonnan megismersz engem” című verseskötetéről, a „Befelé nézek” című kisprózakötetről és a „Vak” című regényről ismert.
Petronela Rotar azt javasolja a nőknek, hogy nyíljanak meg saját erejük és kiszolgáltatottságuk felé, egy teljesen más szemszögből, és minden szatmárnémeti nő számára készített egy különleges bemutatót "Csodálatos nőnek lenni - a kiszolgáltatottság ereje" címmel.

Az előadásra a Zoom Webinar platformon keresztül kerül sor, március 6-án, szombaton 18.00 órától, a részvétellel kapcsolatos információk a Kulturális Központ facebook oldalán lesznek információk. A résztvevők a Zoomon keresztül kérdéseket tehetnek fel az írónak. Az esemény ingyenes, élőben közvetítjük a „G.M. Zamfirescu ” Kulturális Központ facebook oldalán. Az előadáson lehetőség nyílik a Petronela Rotar által jegyzett kötetek szereplőinek jobb megismerésére. Petronela Rotar 18 éven át újságíróként dolgozott több brassói televíziónál. Két gyermeke van, és egy felzaklató személyes története, amelyet szó szerint felhasznált könyveiben: "Blind", "Looking Inside" és "Segíts, hogy ne tűnjek el".

Petronela Rotar írónő éppen most került be a tíz sikeres romániai nő közé Simona Halep, Oana Pellea vagy Cristina Neagu mellett. Köszönjük Petronela Rotar írónőnek, hogy elfogadta a felkérést.

 
 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie