Petronela Rotar "Csodálatos nőnek lenni - a kiszolgáltatottság ereje"

Petronela Rotar "Csodálatos nőnek lenni - a kiszolgáltatottság ereje"

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a koronavírus-járvány ellenére is szeretne a közönség közelében maradni. Meghívottunk, Petronela Rotar, kizárólag a szatmári hallgatóságnak készült online előadásával, szeretnénk a nemzetközi Nőnap alkalmából Önöket köszönteni és sok egészséget kívánni!
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Ebből az alkalomból meghívtuk Petronela Rotar írót és újságírót, aki a „Valahonnan megismersz engem” című verseskötetéről, a „Befelé nézek” című kisprózakötetről és a „Vak” című regényről ismert.
Petronela Rotar azt javasolja a nőknek, hogy nyíljanak meg saját erejük és kiszolgáltatottságuk felé, egy teljesen más szemszögből, és minden szatmárnémeti nő számára készített egy különleges bemutatót "Csodálatos nőnek lenni - a kiszolgáltatottság ereje" címmel.

Az előadásra a Zoom Webinar platformon keresztül kerül sor, március 6-án, szombaton 18.00 órától, a részvétellel kapcsolatos információk a Kulturális Központ facebook oldalán lesznek információk. A résztvevők a Zoomon keresztül kérdéseket tehetnek fel az írónak. Az esemény ingyenes, élőben közvetítjük a „G.M. Zamfirescu ” Kulturális Központ facebook oldalán. Az előadáson lehetőség nyílik a Petronela Rotar által jegyzett kötetek szereplőinek jobb megismerésére. Petronela Rotar 18 éven át újságíróként dolgozott több brassói televíziónál. Két gyermeke van, és egy felzaklató személyes története, amelyet szó szerint felhasznált könyveiben: "Blind", "Looking Inside" és "Segíts, hogy ne tűnjek el".

Petronela Rotar írónő éppen most került be a tíz sikeres romániai nő közé Simona Halep, Oana Pellea vagy Cristina Neagu mellett. Köszönjük Petronela Rotar írónőnek, hogy elfogadta a felkérést.

 
 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie