Mădălina Pavăl, Raluca Stratulat, Eliza Puchianu koncert

Mădălina Pavăl, Raluca Stratulat, Eliza Puchianu koncert

Szatmárnémetiben koncertezik Mădălina Pavăl (hang), Raluca Stratulat (hegedű), Eliza Puchianu (zongora). A koncerten a vágyról és a vágyódásról énekelnek. A klasszikust a hagyományossal ötvözik, amelyben az emberek vágyakozása minden állapoton és érzelemen átmegy Bartók táncain, a Hiányoznak egymásnak című album dalaira és egyéb zenei meglepetésekre.
JELENTKEZEK
Esemény leírása
evenimente/saptamana-copiilor/16.jpg
 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie