Ladies Creative Day - Women's day

Ladies Creative Day - Women's day

A nőiesség kifejezése művészet és alkotás által. A "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hiavatal a nemzetközi nőnap alkalmával ismét megszervezi a hölgyek körében hatalmas sikert arató Ladies Creative Day közösségi élményfestést.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A kreativitással, eleganciával és nőiességgel átölelt foglalkozás március 4-én, szombaton délután 17.00 órától az Iparosotthonban várja az alkotni vágyó hölgyeket. 

Mit jelent az élményfestés?
Az élményfestés egy kreatív kikapcsolódási forma, amely során a résztvevők egy oktató segítségével lépésről-lépésre készíthetnek el egy festményt. A foglalkozást ezúttal is a nagykárolyi Aurel Popp vezeti, aki egyedi módon kalauzolja a résztvevő hölgyeket a festészet és az alkotás varázslatos világába. A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont a helyek száma korlátozott. A beérkezett jelentkezések alapján az első 100 jelentkező hölgyet tudjuk fogadni.

Éld át a nőiességet az alkotás élménye által!
Jelentkezési űrlap 👉 https://bit.ly/ladiescreativeday2023 👈

KÉPEK
 
 
×
HÍREK
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ a PONT csoporttal közösen szeptember elején útjára indította a Com’ON Szatmárnémeti ifjúsági részvételi költségvetés programot.
Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel ismét érkezik nagyszabású TEDx konferencia. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén a szakmájában elismert 10 neves előadó tart inspiráló előadásokat aktuális témákban. A idei évben a szatmári TEDx az emberek technológiával való kapcsolatát veszi nagyító alá. Szó lesz a virtuális térből való kikapcsolódás fontosságáról, a kiégésről, a mesterséges intelligencia hatásairól, a technológia emberi kapcsolatokra gyakorolt hatásairól.
Idén is neves előadók érkezik a TEDxSatuMare! Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel idén is megszervezik a TEDxSatuMare konferenciát. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén is neves előadók, szakemberek tartanak inspiráló előadásokat. A többéves kihagyást követően tavaly ismét megszervezett szatmárnémeti TEDx nagy sikernek örvendett. A kapcsolatépítő rendezvény telt házzal tért vissza, ami jól mutatja, hogy igény van az ilyen és ehhez hasonló találkozási pontokra, szakmai konferenciákra.
Három napon keresztül világhírű előadók lüktető mediterrán és a balkáni ritmusokkal töltötték meg a Tűzoltótorony környékét, a második alkalommal megszervezett World Music Festivalt. Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ háromnapos világzenei rendezvénnyel búcsúztatták az idei fesztiválszezont.
Cookie