Ladies Creative Day - Women's day

Ladies Creative Day - Women's day

A nőiesség kifejezése művészet és alkotás által. A "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hiavatal a nemzetközi nőnap alkalmával ismét megszervezi a hölgyek körében hatalmas sikert arató Ladies Creative Day közösségi élményfestést.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A kreativitással, eleganciával és nőiességgel átölelt foglalkozás március 4-én, szombaton délután 17.00 órától az Iparosotthonban várja az alkotni vágyó hölgyeket. 

Mit jelent az élményfestés?
Az élményfestés egy kreatív kikapcsolódási forma, amely során a résztvevők egy oktató segítségével lépésről-lépésre készíthetnek el egy festményt. A foglalkozást ezúttal is a nagykárolyi Aurel Popp vezeti, aki egyedi módon kalauzolja a résztvevő hölgyeket a festészet és az alkotás varázslatos világába. A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont a helyek száma korlátozott. A beérkezett jelentkezések alapján az első 100 jelentkező hölgyet tudjuk fogadni.

Éld át a nőiességet az alkotás élménye által!
Jelentkezési űrlap 👉 https://bit.ly/ladiescreativeday2023 👈

KÉPEK
 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie