Hogyan készíthetek egy weboldalt 45 perc alatt a WordPress és az Elementor segítségével?

Hogyan készíthetek egy weboldalt 45 perc alatt a WordPress és az Elementor segítségével?

"Hogyan készíthetek weboldalt 45 perc alatt a WordPress és az Elementor segítségével?" Ez a témája a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Marks & Metrics által szervezett online workshopnak, amely projekttel a szatmárnémeti kisvállalkozókat, PFA-kat és mindazokat kívánja támogatni és akik online szeretnék elindítani vállalkozásukat. Az workshop első kreatív foglalkozására április 28-án, 18:00 órakor kerül sor.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Ennek a workshopnak a házigazdája Török Márk lesz Szatmárnémetiből, aki több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a reklámozás, webdizájn és grafikai tervezés területén – mindössze 19 évesen hozta létre saját reklámügynökségét. Tapasztalatai számos márka gyarapodásához járultak hozzá, illetve civil szervezetek, ifjúsági projektek és programok, fesztiválok (köztük #LaDamburi) szervezéséhez is.  


Mark úgy véli, hogy bárki, aki kevés tapasztalattal rendelkezik az online böngészésben, rövid időn belül és (majdnem) ingyenesen elindíthat egy weboldalt. Így együtt ismerjük meg a WordPress alapú oldal felépítésének alapjait, a leghatékonyabb módon, weboldalfejlesztő szakember segítsége nélkül.Ezt a bevezető workshopot a webes területen kezdőknek ajánljuk – ezen a területen az első lépések megtételére törekszünk, hogy bárki megismerhesse mindazokat a lépéseket, erőforrásokat és eszközöket (különösen ingyenes), amelyek nagyon hasznosak lehetnek egy webhely létrehozásában. 

A workshop szervezője a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala, a „G. M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Marks & Metrics. Jelentkezési határidő április 26. 15:00. Regisztrációs űrlap: https://forms.gle/ux98TiyGcdB5tNQg8

 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie