Hogyan készíthetek egy weboldalt 45 perc alatt a WordPress és az Elementor segítségével?

Hogyan készíthetek egy weboldalt 45 perc alatt a WordPress és az Elementor segítségével?

"Hogyan készíthetek weboldalt 45 perc alatt a WordPress és az Elementor segítségével?" Ez a témája a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Marks & Metrics által szervezett online workshopnak, amely projekttel a szatmárnémeti kisvállalkozókat, PFA-kat és mindazokat kívánja támogatni és akik online szeretnék elindítani vállalkozásukat. Az workshop első kreatív foglalkozására április 28-án, 18:00 órakor kerül sor.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Ennek a workshopnak a házigazdája Török Márk lesz Szatmárnémetiből, aki több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a reklámozás, webdizájn és grafikai tervezés területén – mindössze 19 évesen hozta létre saját reklámügynökségét. Tapasztalatai számos márka gyarapodásához járultak hozzá, illetve civil szervezetek, ifjúsági projektek és programok, fesztiválok (köztük #LaDamburi) szervezéséhez is.  


Mark úgy véli, hogy bárki, aki kevés tapasztalattal rendelkezik az online böngészésben, rövid időn belül és (majdnem) ingyenesen elindíthat egy weboldalt. Így együtt ismerjük meg a WordPress alapú oldal felépítésének alapjait, a leghatékonyabb módon, weboldalfejlesztő szakember segítsége nélkül.Ezt a bevezető workshopot a webes területen kezdőknek ajánljuk – ezen a területen az első lépések megtételére törekszünk, hogy bárki megismerhesse mindazokat a lépéseket, erőforrásokat és eszközöket (különösen ingyenes), amelyek nagyon hasznosak lehetnek egy webhely létrehozásában. 

A workshop szervezője a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala, a „G. M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Marks & Metrics. Jelentkezési határidő április 26. 15:00. Regisztrációs űrlap: https://forms.gle/ux98TiyGcdB5tNQg8

 
 
×
HÍREK
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
A Com’ON Szatmárnémeti, ifjúsági részvételi költségvetés program október 24-én lezárult közönségszavazása során Szatmárnémeti lakói 38 egyedi és kreatív kezdeményezés közül választották ki azokat, amelyek támogatásban részesülhetnek. A helyi lakosok közül több, mint 1150-an vettek részt a szavazáson, összesen több, mint 4500 sms-ben validált szavazatot leadva. A költségvetési számításokat követően az eredetileg meghirdetett 15 támogatott projekt mellett további 3 kezdeményezés valósulhat meg.
Cookie