City tour - tur pietonal ghidat

City tour - tur pietonal ghidat

De Zilele Orașului Satu Mare, pregătim tradiționalul tur pietonal ghidat, prilej foarte bun de a descoperi povestea frumosului nostru oraș.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Turul este special conceput pentru cei care vor să cunoască detalii interesante și mai puțin cunoscute despre centrul istoric al municipiului. Plimbarea, ca o lecție de istorie a meleagurilor noastre, îl are ca prezentator, în limbile română și maghiară, pe domnul Muhi Sándor.


Ne întâlnim în fața Catedralei Romano-Catolice duminică, 26 mai, la ora 10:00. Turul ghidat va dura aproximativ o oră - o oră și jumate.
Vă așteptăm!

IMAGINI
 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie