Atelier în Mai - expoziție de artă contemporană

Atelier în Mai - expoziție de artă contemporană

Grupul de artiști de pe str. Ștrandului împreună cu Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” organizează în perioada 31 mai - 15 iunie cea de-al 11-a ediție a expoziției anuale de artă contemporană „Atelier în mai”.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Evenimentul de arte vizuale va fi găzduit de Muzeul Județean Satu Mare, unde arta contemporană prinde viață într-o diversitate de forme și expresii. Expoziția aduce laolaltă lucrările artiștilor din atelierele de pe strada Ștrandului, precum și lucrările artiștilor invitați. În acest context, sensibilitatea și polaritățile se întâlnesc pentru a evoca o experiență individuală unică.

 

Vernisajul expoziției 
Vineri, 31 mai - ora 18.00 - Muzeul Județean Satu Mare
Atmosferă muzicală: Ferencz Áron - handpan
Artist Talk - Întâlnire și discuții libere cu artiștii

 

În lumea noastră plină de nuanțe și contraste, sensibilitatea este motorul nostru creativ, călăuzându-ne în explorarea emoțiilor și a sensibilităților vieții. În același timp, prezența polarităților: lumină și umbră, bine și rău, ordine și haos, tradiție și inovație - adaugă adâncime și autenticitate lucrărilor noastre, evidențiind contrastul și echilibrul din jurul nostru. „Atelier în Mai„ încurajează publicul să se angajeze într-o experiență vizuală și să exploreze întreaga gamă de emoții și sensibilități exprimate în lucrările expuse.

 

Expoziția poate fi vizitată în perioada 31 mai-15 iunie.

IMAGINI
 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie