TURNUL POMPIERILOR SE REDESCHIDE PENTRU VIZITATORI!
Turnul Pompierilor va putea fi vizitat în regimul orar al obiectivelor turistice: în fiecare zi, în intervalul orar 10:00 - 20:00, inclusiv sâmbătă și duminică, în afara zilei de luni.

Clădirea reprezentativă a municipiului, Turnul Pompierilor se redeschide pentru vizitatori începând de vineri, 21 mai, ora 16.00. Clădirea care reprezintă o atracție turistică este administrată de Centrul Cultural G. M. Zamfirescu și este una dintre destinațiile preferate ale multor sătmăreni, deoarece oferă o panoramă  fantastică asupra orașului. Turnul Pompierilor va putea fi vizitat în regimul orar al obiectivelor turistice: în fiecare zi, în intervalul orar 10:00 - 20:00, inclusiv sâmbătă și duminică, în afara zilei de luni.

Tarifele pentru vizitatorii sunt: adulții bilet de 10 RON, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere: bilet de 5 RON la prezentarea unui act doveditor. Intrarea este gratuită pentru cei cu vârsta cuprinsă între 0-14 ani. Ca o noutate, se pot realiza ședințe foto în Turn, contra cost pentru 50 RON / persoană / oră). Panorama excepțională a orașului se va putea vedea și prin binoclurile care se pot închiria pentru 15 RON.  În caz de timp nefavorabil (ploaie, vânt puternic), vizitarea turnului poate fi suspendată. La vizitarea turnului, se vor respecta normele și reglementările de COVID-19 precum și regulamentul obiectivului

stiri/2021/turn/fb-turnrohu.jpg

 

 
Politica de Cookie