Welcome to the jungle – 4 nap múlva CityRocks Szatmárnémetiben
Ahogy ígértük: visszahozzuk a rockzenét Szatmárnémetibe! Július 29-én több száz zenész és énekes érkezik városunkba, hogy Közép-Európa legnagyobb rockzenei flashmobjának, a CityRocks-nak a keretében a legütősebb rock himnuszokkal forrósítsák fel a szatmári nyarat.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ szervezésében hatalmas rockbuli vár mindenkit az Október 25-e téren. A program 12.00 órától kezdődik a résztvevő zenészek regisztrációjával és a helyek elfoglalásával. 14.00 órától először a területi szekciók, majd együttes hangpróba lesz, amit 15.00 és 17.00 óra között a CityRocks főpróba zár. 

 

Fanatikus rockzene rajongóknak már ebben az időszakban az Október 25-e téren a helye, hiszen 17.30-tól már a Black River Blues Band koncertje tölti be a teret és adja meg az alaphangulatot. 

 

Magára a flashmobra, azaz a kétszáznál is több zenészből álló CityRocks koncertre 19.00 órai kezdettel várjuk a nézőket és bulizni vágyókat, hiszen olyan dalok csendülnek majd fel ebben a különleges felállásban, mint például az AC/DC-től a Back in black, a Metallica-tól az Enter sandman, és itt lesz minden idők egyik legkultikusabb rockhimnusza, az Another brick in the wall a Pink Floyd-tól is, de mindezek mellett olyan nemzetközi, román és magyar slágerek gazdagítják a playlistet, melyekkel garantáltan felpörgetjük a szombat estét.

 

S ha mindez nem lenne elég, 22.00 órától egy zúzós Hollywood Rose (Guns ‘N’ Roses Tribute Band) koncerttel zárjuk a napot, akik a GunsNRoses legnagyobb slágereit hozzák el Szatmárnémetibe.

 

A rendezvény szervezője és finanszírozója a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ. Támogatói: Kreatív, ZES Zollner Electronic és az Iskola Alapítvány. Minőségi rockzene, egyedi és megismételhetetlen élmény, fergeteges hangulat, hideg sör és fröccs, bulizáshoz energiát adó street food, és egy hatalmas rockbuli vár mindenkit most szombaton, július 29-én Szatmárnémetiben, ahol ezúttal rock történelmet írunk.

 
Cookie