Sárik Péter Trió és Falusi Mariann lemezbemutató koncert Szatmárnémetiben
Május 3-án, szerdán 19.00 órai kezdettel a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala Sárik Péter Trió & Falusi Mariann: Jazzkívánságműsor magyarul 3. lemezbemutató koncertjére hívja a dzsessz dallamok iránt érdeklődőket. A rendezvény helyszíne a Várdomb utcai Zsinagóga. A belépés díjtalan!

A Fonogram-díjas Sárik Péter Trió Jazzkívánságműsor magyarul 3. lemezbemutató turnéjának első állomásaként érkezik Szatmárnémetibe.Az új albumon ismét a legnagyobb slágerek - Nem adom fel, Olyan ő, Vigyél el, Holnap hajnalig, Csillag vagy fecske - jazzes feldolgozásai hallhatóak Falusi Mariann, Sárik Péter, Fonay Tibor és Gálfi Attila előadásában.

 

A csapat az elmúlt években több, mint száz óriási sikerű előadást adott ezzel a produkcióval. A Jazzkívánságműsor-estek igazi örömkoncertek, ahol a közönség együtt énekel a zenekarral és a hangulat olyan, mint egy jó házibulin!

 

A rendezvény a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által életre hívott Live Music in the City projekt égisze alatt valósul meg.

 

 
Cookie