Târgul de Paște din Satu Mare își deschide joi porțile
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.

Evenimentul le oferă sătmărenilor posibilitatea de a alege dintr-o mare varietate de produse locale și artizanale, realizate de producătorii și meșterii locali.
 

,,Îi invităm și de această dată pe sătmăreni să aleagă produsele locale, să susțină munca meșterilor și producătorilor locali. Vă așteptăm în centrul orașului să savurați tradițiile pascale într-un mod inedit și plin de culoare. Vă invităm să faceți cunoștință cu producătorii din Satu Mare care participă la acest târg, și pentru a afla în ce fel îi susținem”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

 

Vă invităm așadar în perioada 21 martie - 1 aprilie, între orele 10.00 și 18.00, pe pasajul Corneliu Coposu să alegeți produse locale, decorațiuni artizanale, precum și o gamă variată de produse specifice pentru masa pascală.


Târgul de Paște din Satu Mare vine cu multe surprize și elemente de noutate ce se vor încadra într-un decor viu și colorat care marchează apropierea sărbătorii. Peste 1200 de copii din grădinițele și școlile din județ s-au înscris să participe la activitățile creative din Căsuța Iepurașului, amplasată pe platoul de evenimente de pe pasajul Corneliu Coposu. 

 

Bineînțeles că de la Târgul de Paște nu pot lipsi iepurașii. Cei mici vor avea parte de multe și mari bucurii. 


Pentru mai multe informații vă invităm să urmăriți pagina evenimentului, respectiv paginile de facebook și instagram ale Primăriei Municipiului Satu Mare și ale Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu".


Și anul acesta se organizează două ediții ale Târgului de Paște, în perioada 21 martie-1 aprilie, respectiv 25 aprilie-6 mai.
 

 
Politica de Cookie