Young City Weekend
Young City Weekend

Young City Weekend

Young City Weekend aduce atmosfera festivalurilor de tineret în oraș! Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Aushopping Satu Mare și-au propus să ofere tinerilor din oraș cât mai multe evenimente de calitate, astfel încât publicul tânăr să trăiască experiențele festivalurilor electro & dance, aici, acasă, în Satu Mare. Așa s-a născut ideea organizării evenimentului Young City Weekend.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Astfel că, în perioada 23-25 iulie , în parcarea Centrului Comercial Aushopping (locația principală a evenimentelor) se va amenaja o suprafață primitoare, cu un decor special, folosit în cadrul altor festivaluri și evenimente similare din țară.
Prima zi de weekend, vineri, 23 iulie, dăm startul evenimentului în parcul UFO cu Music for Skaters: doi tineri DJ sătmăreni talentați, Shorty și Luke vor crea o atmosferă specială, de distracție, pentru practicanții de skateboard. Fiind vorba de o muzică de atmosferă, la eveniment se aplică doar restricțiile de distanțare.


Sâmbătă și duminică, 24 și 25 iulie, evenimentele din cadrul Young City Weekend se mută în parcarea de la Aushopping, strada Careiului 77-79.
Sâmbătă 24 iulie, deschidem programul concertelor de la ora 19:00 cu Pumi și Dodo, după care îi invităm pe Argatu` & Moș Martin să continue distracția. Până la ora 2.00, ritmurile de hip-hop și electro vor fi asigurate de DJ Sauce.

evenimente/young-city/youngcity-sambata.png


Duminică, 25 iulie aducem în fața tinerilor alți DJ renumiți și cunoscuți pentru spectacolele oferite de pe scenele festivalurilor electronice: de la ora 19 începe Pumi, urmează Shtoots, un show cu efecte speciale marca DJ Shiver, iar seara se va încheia cu ritmurile muzicii electronice cu Yoshuu.

 

evenimente/young-city/youngcity-duminica.png


Accesul la eveniment se face, conform reglementărilor în vigoare: fiind primul eveniment public la care se va putea dansa, accesul persoanelor se va face pe bază de adeverință de vaccinare (pe suport digital sau hârtie), test PCR sau test rapid, nu mai vechi de 24 de ore. Persoanele care achiziționează bilete online sau la fața locului, beneficiază de test rapid gratuit din partea organizatorilor. Astfel, va fi un eveniment accesibil și totodată, sătmărenii se vor putea bucura de siguranță.


Biletele pentru festival se pot achiziționa online de pe site-ul www.bilete.ro: pentru sâmbătă și duminică prețul unui bilet este de 25 RON, iar un abonament de 2 zile se poate achiziționa la prețul de 40 RON, se vor pune la vânzare de joi, 15 iulie ora 10 pe bilete.ro.
Tinerii din Satu Mare sunt încurajați să socializeze și să descopere stiluri muzicale dintre cele mai diverse, fără bariere culturale sau criterii de vârstă. Muzica și buna dispoziție vor fi la ele acasă, iar organizatorii, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M Zamfirescu, Aushopping Satu Mare se vor asigura că tinerii sătmăreni vor avea parte de cel mai electrizant weekend din ultimii doi ani.

 
 
 
×
Știri
Și în acest weekend continuă evenimentele sub egida ”Vara Sătmăreană”☀️
După mai mult de un an de pandemie, în acest weekend a fost organizat primul eveniment la care publicul tânăr a avut posibilitatea să retrăiască experiențele festivalurilor electro & dance, aici, acasă, în Satu Mare. Organizatorii evenimentului au fost Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Aushopping Satu Mare, care și-au propus să ofere tinerilor din oraș cât mai multe evenimente de calitate.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu au încheiat cu succes seria de evenimente "Vara Sãtmãreanã", după două weekenduri petrecute la Turnul Pompierilor în acorduri de blues și funk. Cei mici au avut parte, la rândul lor, de jocurile distractive desfășurate de Caravana Anima și s-au bucurat de provocările care le-au scos la iveală creativitatea. Atât părinții, cât și copiii, au beneficiat de activități interesante care au întrunit muzica, jocul și voia bună într-un program deosebit.
Weekendul trecut a fost unul plin de zâmbete și momente frumoase, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Venim cu o vestea bună: continuăm distracția și în acest weekend! 
Politica de Cookie