Echipa noastră
  • Satu Mare, Blvd. Transilvania nr.3
  • daniel@gmz.ro
  • 0751-864-493

Molnár Dániel

tineret

Absolvent la Universitatea Babeș - Bolyai din Cluj - Napoca, Facultatea de Istorie și Filosofie, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene. Din anul 2014 voluntar la Asociația Inițiativa Tineretului Maghiar din Satu Mare, din 2016 voluntar la Asociația SamStudia, unde pe lângă funcția de voluntar am îndeplinit și funcția de coordonator Fundraising în perioada 2016 - 2017, iar în perioada 2017 - 2019 funcția de Secretar General. În perioada 2018 - 2019 am îndeplinit funcția de Avocat al Elevilor în cadrul Consiliului Județean al Elevilor din Satu Mare. Din 2019 sunt și voluntar al Asociației Gutenberg Cluj - Napoca.

În cadrul acestor organizații am organizat mai multe evenimente culturale, de tineret și de divertisment. Între cele mai importante evenimente la care am participat ca organizator se numără: Festivalul La Dâmburi, RestArt & Music Festival, KineDok Satu Mare și multe altele. Consider că acești ani de voluntariat m-au ajutat să înțeleg tot procesul de organizare a unui eveniment de succes de la cap până la coadă. Totodată în acești ani am reușit să interacționez cu mai mulți tineri de diferite vârste și etnii din Satu Mare și consider că știu ce vor tineri să se schimbe în oraș ca lor să le placă Satu Mare și mai tare.

Am acceptat cu mare bucurie oportunitatea de a face parte din echipa Centrului Cultural G.M. Zamfirescu , deoarece consider că așa pot contribui la transformarea orașului într-un oraș în care tinerii să fie fericiți, un oraș în care tinerilor să le merite să revină acasă, deoarece Satu Mare te așteaptă acasă! Aici voi putea să-mi unesc toate experiențele adunate pe parcursul anilor de voluntariat pentru a putea organiza evenimente inedite pentru tineri din Satu Mare și nu numai.

 
 
×
Știri
Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Așteptăm părerea și propunerile sătmărenilor!
Vernisaj de expoziție, spectacol muzical și teatral. Grupul de artiști de pe str. Ștrandului, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează vernisajul celei de-a X-a ediții a expoziției de artă contemporană Atelier în mai, ce se va desfășura în perioada 19 mai - 10 iunie. Aniversarea de 10 ani ne oferă oportunitatea de a prezenta operele de artă ale ultimului deceniu.
La data de 3 mai, începând cu ora 19.00, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită la concertul de jazz susținut de Sárik Péter Trió & Falusi Mariann, cu ocazia lansării noului album. Evenimentul va avea loc la Sinagoga de pe str. Decebal.
În data de 1 aprilie ne-a păcălit și pe noi vremea. Profităm de faptul că încă suntem în luna nebuniei pentru ca nici voi să nu ratați oportunitatea de a va distra! Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 15.00 ne dăm întâlnire să recuperăm Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane.
Politica de Cookie