Echipa noastră
  • Satu Mare, Blvd. Transilvania nr.3
  • daniel@gmz.ro
  • 0751-864-493

Molnár Dániel

tineret

Absolvent la Universitatea Babeș - Bolyai din Cluj - Napoca, Facultatea de Istorie și Filosofie, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene. Din anul 2014 voluntar la Asociația Inițiativa Tineretului Maghiar din Satu Mare, din 2016 voluntar la Asociația SamStudia, unde pe lângă funcția de voluntar am îndeplinit și funcția de coordonator Fundraising în perioada 2016 - 2017, iar în perioada 2017 - 2019 funcția de Secretar General. În perioada 2018 - 2019 am îndeplinit funcția de Avocat al Elevilor în cadrul Consiliului Județean al Elevilor din Satu Mare. Din 2019 sunt și voluntar al Asociației Gutenberg Cluj - Napoca.

În cadrul acestor organizații am organizat mai multe evenimente culturale, de tineret și de divertisment. Între cele mai importante evenimente la care am participat ca organizator se numără: Festivalul La Dâmburi, RestArt & Music Festival, KineDok Satu Mare și multe altele. Consider că acești ani de voluntariat m-au ajutat să înțeleg tot procesul de organizare a unui eveniment de succes de la cap până la coadă. Totodată în acești ani am reușit să interacționez cu mai mulți tineri de diferite vârste și etnii din Satu Mare și consider că știu ce vor tineri să se schimbe în oraș ca lor să le placă Satu Mare și mai tare.

Am acceptat cu mare bucurie oportunitatea de a face parte din echipa Centrului Cultural G.M. Zamfirescu , deoarece consider că așa pot contribui la transformarea orașului într-un oraș în care tinerii să fie fericiți, un oraș în care tinerilor să le merite să revină acasă, deoarece Satu Mare te așteaptă acasă! Aici voi putea să-mi unesc toate experiențele adunate pe parcursul anilor de voluntariat pentru a putea organiza evenimente inedite pentru tineri din Satu Mare și nu numai.

 
 
×
Știri
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Ne pregătim să găzduim startul celei mai mari competiții de ciclism din România. Turul României pornește în acest an, în premieră, din municipiul #SatuMare.
Politica de Cookie