Echipa noastră
  • Satu Mare, Blvd. Transilvania nr.3
  • monika@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Kuritan Monica

evenimente culturale

Cei 13 ani petrecuți în sfera privată, mai precis în lumea automotivă, m-au învățat că un proiect se planifică temeinic și din timp, implementarea fiind cea mai distractivă parte a procesului. Această bază mi-am propus să o implementez și în cadrul Centrului Cultural G.M.Zamfirescu, în aria mea de acțiune. Consider că puterea exemplului este cea mai inspirată și eficace metodă de a schimba lucrurile. M-am alăturat unei echipe exemplare, demne de respect. Cu această echipă dorim să diversificăm viața culturală a orașului.

Dacă am activat deja la evenimente? Răspunsul este un ferm și fericit DA!
Am început să colaborez cu artiști locali pe lângă jobul din industria automotivă din simplul motiv că în SAP (sistem pentru planificarea resurselor al unei întreprinderi) culorile și formele se reduc la coduri, iar eu mi-am dorit ca rodul muncii să fie dovada palpabilă al ingeniozității și fanteziei mele.
Proiectele care, poate și Dumneavoastră le-ați văzut în Satu Mare sunt: Street Music Festival-responsabil decorațiuni, Studio First Steps-responsabil decorațiuni, Prime Wedding Expo Satu Mare- nu altceva decât responsabil decorațiuni :D

Nu dezvălui un mare secret, dacă vă spun, că și la Centrul Cultural G.M.Zamfirescu mă ocup pe lângă logistica evenimentelor cu… decorațiuni :)


 

 
 
 
×
Știri
În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare și al Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu", anul acesta continuă vânătoarea de comori urbane care începând cu anul 2022, periodic adună împreună echipe care pornesc în călătoria cunoașterii orașului nostru.
Punctul selfie vă așteaptă începând de mâine pe pasajul pietonal Corneliu Coposu. Cei care ne vizitează în zilele de 10-12 februarie, între orele 15.00-17.00, vor primi cadou câte o fotografie în format tipărit, realizată la fața locului. Să surprindem dragostea!
Am petrecut o seara de poezie și literatură alături de grupul Poethree. A fost un eveniment pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" l-a dedicat Zilei Culturii Naționale! 👉 Și în acest an am dorit să promovăm literatura și poezia ca mod de exprimare a tinerilor, pe care îi îndemnăm să citească. Le mulțumim și partenerilor noștri de la Asociația SamStudia pentru cărțile pe care le-au adus, Bibliotecii Județene pentru locație și celor de la Caru' Mare pentru gustările oferite participanților! 🔸
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Politica de Cookie