Echipa noastră
  • Satu Mare, Blvd. Transilvania nr.3
  • monika@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Máté Kuritan Monica

evenimente culturale

Cei 13 ani petrecuți în sfera privată, mai precis în lumea automotivă, m-au învățat că un proiect se planifică temeinic și din timp, implementarea fiind cea mai distractivă parte a procesului. Această bază mi-am propus să o implementez și în cadrul Centrului Cultural G.M.Zamfirescu, în aria mea de acțiune. Consider că puterea exemplului este cea mai inspirată și eficace metodă de a schimba lucrurile. M-am alăturat unei echipe exemplare, demne de respect. Cu această echipă dorim să diversificăm viața culturală a orașului.

Dacă am activat deja la evenimente? Răspunsul este un ferm și fericit DA!
Am început să colaborez cu artiști locali pe lângă jobul din industria automotivă din simplul motiv că în SAP (sistem pentru planificarea resurselor al unei întreprinderi) culorile și formele se reduc la coduri, iar eu mi-am dorit ca rodul muncii să fie dovada palpabilă al ingeniozității și fanteziei mele.
Proiectele care, poate și Dumneavoastră le-ați văzut în Satu Mare sunt: Street Music Festival-responsabil decorațiuni, Studio First Steps-responsabil decorațiuni, Prime Wedding Expo Satu Mare- nu altceva decât responsabil decorațiuni :D

Nu dezvălui un mare secret, dacă vă spun, că și la Centrul Cultural G.M.Zamfirescu mă ocup pe lângă logistica evenimentelor cu… decorațiuni :)


 

 
 
 
×
Știri
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Ne pregătim să găzduim startul celei mai mari competiții de ciclism din România. Turul României pornește în acest an, în premieră, din municipiul #SatuMare.
Politica de Cookie