Echipa noastră

Kuritan Monica

evenimente culturale

Cei 13 ani petrecuți în sfera privată, mai precis în lumea automotivă, m-au învățat că un proiect se planifică temeinic și din timp, implementarea fiind cea mai distractivă parte a procesului. Această bază mi-am propus să o implementez și în cadrul Centrului Cultural G.M.Zamfirescu, în aria mea de acțiune. Consider că puterea exemplului este cea mai inspirată și eficace metodă de a schimba lucrurile. M-am alăturat unei echipe exemplare, demne de respect. Cu această echipă dorim să diversificăm viața culturală a orașului.

Dacă am activat deja la evenimente? Răspunsul este un ferm și fericit DA!
Am început să colaborez cu artiști locali pe lângă jobul din industria automotivă din simplul motiv că în SAP (sistem pentru planificarea resurselor al unei întreprinderi) culorile și formele se reduc la coduri, iar eu mi-am dorit ca rodul muncii să fie dovada palpabilă al ingeniozității și fanteziei mele.
Proiectele care, poate și Dumneavoastră le-ați văzut în Satu Mare sunt: Street Music Festival-responsabil decorațiuni, Studio First Steps-responsabil decorațiuni, Prime Wedding Expo Satu Mare- nu altceva decât responsabil decorațiuni :D

Nu dezvălui un mare secret, dacă vă spun, că și la Centrul Cultural G.M.Zamfirescu mă ocup pe lângă logistica evenimentelor cu… decorațiuni :)


 

 
 
 
×
Știri
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Mai sunt doar câteva zile până la noua ediție TEDxSatuMare având tematica #LogOUT, unde avem 10 invitați de seamă din diverse domenii de activitate de mare actualitate în România anului 2023. Vă facem cunoștință cu cei 10 speakeri excepționali, care vor susține discursuri interesante despre modul în care burnout-ul ne poate afecta dacă nu alocăm suficient timp pentru a ne deconecta, dar și despre cum inteligența artificială domină multe din activitățile noastre de zi cu zi, înlocuind anumite domenii de activitate, și nu în ultimul rând despre alte subiecte și teme de actualitate din sfera tehnologiei, afacerii, sănătății și artei.
TEDxSatu Mare 2023: O nouă super ediție cu personalități de renume! TEDxSatuMare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, la data de 1 octombrie 2023, începând cu ora 14.00, aducând în fața publicului 10 invitați de excepție. Aceștia vor fi prezenți pentru a susține discursuri extraordinare pentru ca cei interesați să nu rateze cea mai mare conferință de dezvoltare personală și extindere a principiilor, care inspiră și ne conectează!
Politica de Cookie