INVEST IN SATU MARE
 • ÎN DERULARE
 • INVESTITORI
 • Butka Gergely Norbert
 • invest@gmz.ro

Despre Program

Programul Invest in Satu Mare are ca scop susținerea  proiectelor  în domeniul economic pentru a atrage investitori externi. Prin intermediul programului, se  vor realiza platforme web și materiale de promovare economică. 

Organizare de evenimente B2B: pentru consolidarea economiei locale, luând în considerare și contextul COVID-19, am început din martie, organizarea evenimentelor B2B și a trainingurilor de educație financiară pentru IMMuri, startup-uri. 

Satu Mare te așteaptă acasă: proiect recunoscut și la nivel național (premiul de excelență în administrație, 2018) va continua sub egida Centrului Cultural și în toamna anului 2021. 
Târgurile Produs Sătmărean înregistrează un succes printre sătmăreni iar Centrul Cultural organizează periodic în Piața Libertății și în Grădina Romei, cu respectarea strictă a condițiilor și prevederilor COVID. 
Luând exemplul municipiului Debrecen, vom realiza portalul ”Invest in Satu Mare”, pagină web în limba engleză, germană, română și maghiară.
 

IMAGINI
 
PROIECTE DIN CADRUL PROGRAMULUI
 1. Parcul Central
  Scopul promovării produselor locale este reîntoarcerea la cea mai firească relație de până acum, relația DIRECTĂ dintre producător și consumator.
EVENIMENTE DIN CADRUL PROGRAMULUI
 1. Centru Tehnologic
  Primăria Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, împreună cu Goodwill Consulting, organizează un workshop gratuită pentru antreprenori din Satu Mare.Prezentarea va avea loc joi, 15 aprilie, de la ora 17 la Centrul de Tehnologie și Inovație, strada Ion Luca Caragiale nr. 3, în sala de conferințe de la etaj.
 2. Parcul Central - Piața Libertății
  ☀️ Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” organizează și în acest an Târgul de Paște cu produse locale. 🌷 Vă invităm în perioada 8-23 aprilie, între orele 10.00 și 18.00, în parcul din Piața Libertății să alegeți produse locale, decorațiuni hand-made, precum și o gamă variată de produse specifice, pentru masa festivă. 💐Târgul de Paște vine cu multe surprize și elemente de noutate. În acest an, în premieră ajungem și în cartierele din municipiu și vom organiza programe dedicate copiilor. 🐣 Pentru mai multe informații urmăriți pagina evenimentul @Târgul de Paște – Satu Mare 2022, respectiv paginile de facebook și instagram a Primăriei Municipiului Satu Mare și a Centrului Cultural „G.M. Zamfirescu”!
 3. Parcul Central - Piața Libertății
  Târgul Mărțișorului își deschide porțile în 24 februarie, de Dragobete, în parcul din Piața Libertății. Sătmărenii vor fi așteptați zilnic, până de Ziua Internațională a Femeii, în 8 martie, între orele 10.00-18.00, cu mărțișoare, produse artizanale și cadouri meșterite cu dragoste în atelierele producătorilor locali.
 4. Parcul Central
  Producătorii, meșterii și artizanii sătmăreni au parte de toată susținerea noastră! Vă invităm și pe voi să fiți alături de ei și să le răsplătiți munca la ediția din acest weekend a Târgului Produselor Sătmărene. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu” și Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale , cu sprijinul Primăria Municipiului Satu Mare / Szatmárnémeti, a Consiliului Județean Satu Mare, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.
 5. Parcul Central
  Târgul de Paște revine în Parcul Central! Centrul municipiului Satu Mare va găzdui în perioada 23 aprilie-1 mai, între orele 10.00 și 18.00, o nouă ediție a Târgului de Paște, organizat cu prilejul Sărbătorilor Pascale Ortodoxe.
 6. Parcul Central
  În acest an, avem onoarea să lansăm și să punem bazele unui eveniment care să devină tradiție în Satu Mare: Târgul de Paște, cu produse 100% locale. Vă invităm așadar, la Târgul Produselor Sătmărene, în perioada 26 martie - 3 aprilie, între orele 10.00 și 18.00, în parcul din Piața Libertății. Un eveniment similar va fi organizat și cu ocazia Sărbătoarelor Pascale Ortodoxe.
ALTE PROGRAME
Politica de Cookie