World Music Fesztivál - Vasárnap

World Music Fesztivál - Vasárnap

3 nap, 3 különböző zenei kultúra, 3 egyedi gasztroélmény - az első világzenei fesztivál Szatmáron! Május 13-15. között a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a „G.M. Zamfirescu” Kulturális Központ világzenei utazásra hívja a szatmáriakat és a különleges dallamok iránt érdeklődőket. A Dr. Fátyol Rudolf parkban (Tűzoltótorony körüli tér) megszervezésre kerül az első szatmárnémeti Világzenei, azaz World Music Festival, ahol a résztvevők a három nap alatt három kultúra zenei és gasztronómiai különlegességeivel ismerkedhetnek meg. A turisztikai vonzerejű rendezvényre 3 különböző zenei kultúra képviseletében érkeznek előadók, ennek függvényében a szervezők 3 tematikus nappal készülnek.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A fesztivál mediterrán zenei napján, május 15-én, vasárnap a gipsy swinget és manouche swinget játszó magyarországi Canarro melegíti be a közönséget. Az est és a fesztivál fő fellépőjeként a világzenei színtér legismertebb és leghíresebb zenekara, a Barcelona Gipsy balKan Orchestra csap a hangszerek közé, akik  már több mint 35 országba vitték el balkáni hangzásvilágú zenéjüket, többek között Európa határain túl az Egyesült Államokban és Kanadában is megfordultak.


A színvonalas fesztiválra belépőket a https://bit.ly/wmf_tickets oldalon lehet megvásárolni. A napi belépők ára 20 RON értékben, míg a fesztivál teljes időtartamára szóló bérletek 50 RON értékben válthatóak. Naprakész információkért és további részletekért kövessék a World Music Fesztivál facebook eseményét illetve a „G.M. Zamfirescu” Kulturális Központ  facebook oldalát!
 

 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie