Csapatunk
  • Szatmárnémeti, Blvd. Transilvania nr.3
  • daniel@gmz.ro
  • 0751-864-493

Molnár Dániel

Ifjuság

Kolozsvári Babeș - Bolyai Tudományegyetem Történelem és Filozófia Karának, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok szakának végzőse. 2014-től a Szatmárnémeti Magyar Ifjúsági Kezdeményezésnél, 2016-tól a SamStudia egyesületnél voltam önkéntes, ahol 2016-2017-ben fundraising koordinátori 2017-2019-ben pedig titkári poziciót töltöttem be. 2018 - 2019 között a Szatmár Megyei Diáktanácsban töltöttem be a diákok ügyvédje tisztséget. 2019-től a Kolozsvári Gutenberg egyesületnél vagyok önkéntes.

Ezen szervezeteken belül számos kulturális és ifjúsági rendezvényt szerveztem már meg. A legfontosabb események, amelyeken szervezőként részt vettem: La Dâmburi fesztivál, RestArt & Music fesztivál, KineDok Satu Mare és még sok más. Úgy gondolom, hogy a sok éves önkéntes tevékenységem, segített megérteni egy sikeres rendezvény megszervezésének egész folyamatát tetőtől talpig. Ugyanakkor ezek az évek alatt, több, különböző korú és etnikumú szatmári fiatallal sikerült megismerkednem és együtt dolgoznom. Azt hiszem, hogy tudom mi szükséges a fiataloknak a városba, hogy még jobban kedveljék a saját szülővárosukat a Szatmári fiatalok.

Örömmel fogadtam a lehetőséget, hogy a Kulturális Központ csapatának tagja lehessek. Úgy gondolom, hogy ezzel hozzájárulhatok ahhoz, hogy a város olyan várossá váljon, ahol a fiatalok boldogok lehetnek, olyan várossá, ahol a fiatalok megérdemlik, hogy hazatérjenek, mert Szatmár Téged is hazavár! Itt kamatoztathatom az önkéntesség évei alatt gyűjtött tapasztalataimat, hogy egyedi rendezvényeket szervezhessek szatmári és határon túli fiatalok számára. 
 

 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie