Csapatunk

Molnár Dániel

Ifjuság

Kolozsvári Babeș - Bolyai Tudományegyetem Történelem és Filozófia Karának, Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok szakának végzőse. 2014-től a Szatmárnémeti Magyar Ifjúsági Kezdeményezésnél, 2016-tól a SamStudia egyesületnél voltam önkéntes, ahol 2016-2017-ben fundraising koordinátori 2017-2019-ben pedig titkári poziciót töltöttem be. 2018 - 2019 között a Szatmár Megyei Diáktanácsban töltöttem be a diákok ügyvédje tisztséget. 2019-től a Kolozsvári Gutenberg egyesületnél vagyok önkéntes.

Ezen szervezeteken belül számos kulturális és ifjúsági rendezvényt szerveztem már meg. A legfontosabb események, amelyeken szervezőként részt vettem: La Dâmburi fesztivál, RestArt & Music fesztivál, KineDok Satu Mare és még sok más. Úgy gondolom, hogy a sok éves önkéntes tevékenységem, segített megérteni egy sikeres rendezvény megszervezésének egész folyamatát tetőtől talpig. Ugyanakkor ezek az évek alatt, több, különböző korú és etnikumú szatmári fiatallal sikerült megismerkednem és együtt dolgoznom. Azt hiszem, hogy tudom mi szükséges a fiataloknak a városba, hogy még jobban kedveljék a saját szülővárosukat a Szatmári fiatalok.

Örömmel fogadtam a lehetőséget, hogy a Kulturális Központ csapatának tagja lehessek. Úgy gondolom, hogy ezzel hozzájárulhatok ahhoz, hogy a város olyan várossá váljon, ahol a fiatalok boldogok lehetnek, olyan várossá, ahol a fiatalok megérdemlik, hogy hazatérjenek, mert Szatmár Téged is hazavár! Itt kamatoztathatom az önkéntesség évei alatt gyűjtött tapasztalataimat, hogy egyedi rendezvényeket szervezhessek szatmári és határon túli fiatalok számára. 
 

 
 
×
HÍREK
Idén is neves előadók érkezik a TEDxSatuMare! Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel idén is megszervezik a TEDxSatuMare konferenciát. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén is neves előadók, szakemberek tartanak inspiráló előadásokat. A többéves kihagyást követően tavaly ismét megszervezett szatmárnémeti TEDx nagy sikernek örvendett. A kapcsolatépítő rendezvény telt házzal tért vissza, ami jól mutatja, hogy igény van az ilyen és ehhez hasonló találkozási pontokra, szakmai konferenciákra.
Három napon keresztül világhírű előadók lüktető mediterrán és a balkáni ritmusokkal töltötték meg a Tűzoltótorony környékét, a második alkalommal megszervezett World Music Festivalt. Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ háromnapos világzenei rendezvénnyel búcsúztatták az idei fesztiválszezont.
A Tűzoltótorony körüli tér három napra újra a balkáni, a mediterrán és a különleges ritmusok helyszíne lesz! A 2022-es sikeres első kiadást követően szeptember 8-10. között Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ ismét Szatmárnémetibe hozza a világzene leghíresebb előadóit. A World Music Festival alkalmával a hazai fellépők mellett nemzetközileg ismert és elismert előadók érkeznek Szatmárnémetibe, akik a különböző kultúrák találkozásából született dallamokkal kápráztatják el a közönséget.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és TIFF (Transilvania International Film Festival) szervezésében augusztus 4-6. között Szatmárnémetibe érkezik a TIFF Unlimited Karaván. Péntektől vasárnapig 3 kisjátékfilmet és 3 mozifilmet lehet megtekinteni a szabad ég alatt a Corneliu Coposu (Batthyány) sétányon, a rendezvénytéren. A belépés ingyenes.
Cookie