Csapatunk
  • Szatmárnémeti, Blvd. Transilvania nr.3
  • monika@gmz.ro
  • 0040-261-768608

Kuritán Monika

Kultúra

A magánszférában, pontosabban az autóiparban eltöltött 13 év megtanított arra, hogy egy projektet alaposan és előre megterveznek, a megvalósítás a legszórakoztatóbb része a folyamatnak. Ennek a megbízatásnak a megvalósítását a G.M. Zamfirescu Kulturális Központon belül, az én tevékenységi körömben is célul tűztem ki. Hiszem, hogy a példa ereje a leginspirálóbb és leghatékonyabb módja a dolgok megváltoztatásának. Példaértékű, tekintélyes csapathoz csatlakoztam. Ezzel a csapattal szeretnénk változatosabbá tenni a város kulturális életét.

Szerveztem-e már rendezvényeket? A válasz határozottan IGEN!

Az autóipari munka mellett azon egyszerű oknál fogva kezdtem el együttműködni helyi művészekkel, hogy az SAP-ban (vállalati erőforrás-tervezési rendszerben) a színek és formák kódokká redukálódnak, és azt akartam, hogy a munka gyümölcse kézzelfogható bizonyítéka legyen találékonyságomnak és a fantáziámnak.
Szatmárnémetiben a következő projekteimet láthattad: Utcazene Fesztivál – a dekoráció, a Studio First Steps – a dekoráció, Prime Wedding Expo Szatmárnémeti – nem más, mint a dekoráció: D

Nem árulok el nagy titkot, hogy a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban a rendezvények logisztikájával is foglalkozom... és dekorációkkal :)


 

 
 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie