Csapatunk

Kuritán Monika

Kultúra

A magánszférában, pontosabban az autóiparban eltöltött 13 év megtanított arra, hogy egy projektet alaposan és előre megterveznek, a megvalósítás a legszórakoztatóbb része a folyamatnak. Ennek a megbízatásnak a megvalósítását a G.M. Zamfirescu Kulturális Központon belül, az én tevékenységi körömben is célul tűztem ki. Hiszem, hogy a példa ereje a leginspirálóbb és leghatékonyabb módja a dolgok megváltoztatásának. Példaértékű, tekintélyes csapathoz csatlakoztam. Ezzel a csapattal szeretnénk változatosabbá tenni a város kulturális életét.

Szerveztem-e már rendezvényeket? A válasz határozottan IGEN!

Az autóipari munka mellett azon egyszerű oknál fogva kezdtem el együttműködni helyi művészekkel, hogy az SAP-ban (vállalati erőforrás-tervezési rendszerben) a színek és formák kódokká redukálódnak, és azt akartam, hogy a munka gyümölcse kézzelfogható bizonyítéka legyen találékonyságomnak és a fantáziámnak.
Szatmárnémetiben a következő projekteimet láthattad: Utcazene Fesztivál – a dekoráció, a Studio First Steps – a dekoráció, Prime Wedding Expo Szatmárnémeti – nem más, mint a dekoráció: D

Nem árulok el nagy titkot, hogy a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban a rendezvények logisztikájával is foglalkozom... és dekorációkkal :)


 

 
 
 
×
HÍREK
Idén is neves előadók érkezik a TEDxSatuMare! Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel idén is megszervezik a TEDxSatuMare konferenciát. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén is neves előadók, szakemberek tartanak inspiráló előadásokat. A többéves kihagyást követően tavaly ismét megszervezett szatmárnémeti TEDx nagy sikernek örvendett. A kapcsolatépítő rendezvény telt házzal tért vissza, ami jól mutatja, hogy igény van az ilyen és ehhez hasonló találkozási pontokra, szakmai konferenciákra.
Három napon keresztül világhírű előadók lüktető mediterrán és a balkáni ritmusokkal töltötték meg a Tűzoltótorony környékét, a második alkalommal megszervezett World Music Festivalt. Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ háromnapos világzenei rendezvénnyel búcsúztatták az idei fesztiválszezont.
A Tűzoltótorony körüli tér három napra újra a balkáni, a mediterrán és a különleges ritmusok helyszíne lesz! A 2022-es sikeres első kiadást követően szeptember 8-10. között Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ ismét Szatmárnémetibe hozza a világzene leghíresebb előadóit. A World Music Festival alkalmával a hazai fellépők mellett nemzetközileg ismert és elismert előadók érkeznek Szatmárnémetibe, akik a különböző kultúrák találkozásából született dallamokkal kápráztatják el a közönséget.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és TIFF (Transilvania International Film Festival) szervezésében augusztus 4-6. között Szatmárnémetibe érkezik a TIFF Unlimited Karaván. Péntektől vasárnapig 3 kisjátékfilmet és 3 mozifilmet lehet megtekinteni a szabad ég alatt a Corneliu Coposu (Batthyány) sétányon, a rendezvénytéren. A belépés ingyenes.
Cookie