INVEST IN SATU MARE

A programról

Az Invest in Satu Mare program célja, hogy támogassa a gazdaságot érintő projekteket külső befektetők vonzása érdekében. A program keretein belül webes platformok, illetve különböző promóciós anyagok jönnek létre. 

B2B rendezvények szervezése: a helyi gazdaság erősítése érdekében, figyelembe véve a COVID-19 járványügyi helyzetet, márciusban kezdtük meg a B2B rendezvények és pénzügyi oktatási képzések szervezését kkv-k és startupok számára.

Szatmárnémeti itthon is várja Önöket: 2021 őszén a Művelődési Központ égisze alatt folytatódik a nemzeti szinten is elismert projekt (2018-as közigazgatási kiválósági díj).
A szatmárnémeti termékvásárok nagy sikert arattak városunkban, a Kulturális Központ pedig rendszeresen szervezi meg a Piața Libertății téren és a Kossuth-kertben, szigorúan betartva a COVID járványra vonatkozó szabályozásokat.
A Debreceni Önkormányzat példáját követve, létrehozzuk a "Fektess Szatmárnémetibe" webes portált, amely angol, német, román és magyar nyelven is elérhető.
 

KÉPEK
 
Projektek a program alatt
 1. Központi park
  Globális, regionális és Szatmár megyei szinten is megfigyelhető az élelmiszerláncok, diszkontok dominanciája: a multinacionális illetve közepes, regionális láncok agresszív kampánnyal versenyeznek a fogyasztókért, a vásárlói bizalom nő, a mindennapi piaci vásárlást felváltja a heti nagybevásárlás a szupermarketben.
Események a program alatt
 1. Technológiai és Innovációs Központ
  A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, a Goodwill Consultinggal közösen ingyenes pályázati tájékoztatót szervez a szatmárnémeti kisvállalkozók, vállalkozások számára. A bemutatóra április 15.én, csütörtökön délután 17 órától kerül sor a Technológiai és Innovációs Központban, a Ion Luca Caragiale utca 3-as szám alatt, az emeleti konferenciateremben
 2. Központi park
  ☀️ A húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a „G.M. Zamfirescu” Kulturális Központ idén is megszervezi a Húsvéti Vásárt. 🌷 Várunk mindenkit sok szeretettel április 8-tól április 23-ig naponta 10.00 és 18.00 óra között a Központi Parkban, ahol kizárólag minőségi helyi termékeket, kézműves dekorációkat és az ünnepi asztalra való finomságokat szerezhetnek be. 💐Az idei Húsvéti Vásárra számos meglepetéssel és újdonsággal készülünk: eljutunk a város lakónegyedeibe, ugyanakkor a gyerekekről sem feledkezünk meg, hiszen számos színes programot szervezünk számukra a Központi Parkban! 🐣 További információkért kövessék a Húsvéti Vásár eseményét, illetve a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a „G.M. Zamfirescu” Kulturális Központ Facebook és Instagram oldalai
 3. Központi park
  A Márciuska Vásár február 24-én, a Szerelmesek Napján (Dragobete) nyitja meg kapuit, és a Nemzetközi Nőnapig (március 8.) minden nap 10.00 és 18.00 óra között várja ez érdeklődőket a helyi műhelyekben készült kézimunkákkal és ajándékokkal.
 4. Központi park
  Ismét elhozzák Szatmárnémetibe a tavasz hangulatát és ízeit a helyi termelők, a hétvégén ugyanis újból Szatmári Termékek Vásárát szervez a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület a régi központbeli parkban.
 5. Központi park / Régi központ
  Visszatér a húsvéti vásár Szatmárnémeti régi központjába. Ismerkedjenek meg Önök is a helyi termelők portékáival április 23 és május 1-je között, naponta 10-től 18 óráig a régi központ parkjában szervezett Szatmári Termékek Vásárán!
 6. Központi Park / Régi központ
  🐇🌷🐰🐤Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, idén egy remélhetőleg hagyománnyá váló kezdeményezést indítunk útjára Szatmárnémetiben: a húsvéti vásárt, csak és kizárólag helyi termékekkel. Meghívjuk hát Önöket a Szatmári Termékek Vásárára, március 26. és április 3. között minden nap 10-től 18 óráig, a régi központ parkjába. Hasonló rendezvénnyel készülünk az ortodox húsvéti ünnepre is.
Egyéb programok
Cookie